reklama
ja mam podobnie jak ty, bardzo chcę zajść w ciążę a jednocześnie boję się,wszystkich tych zagrożęń jakie czychają na kobietę w ciąży
WSZYSTKIEGO NAAAAJLEPSZEGO I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ
Dziękuje bardzo
Ostatnio czytałam artykuł,że kobiety powinny rodzic miedzy 19-24 rokiem życia. A potem jest podobno coraz gorzej ;p Wieksze prawdopodobienstwo chorob genetycznych itp..Biologia trochę się pomyliła i proces ewolucyjny powinien wydłużyć ten okres.. Ja mam 27 (i dopiero od paru miesięcy jestem gotowa psychicznie i materialnie na dziecko)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Witam!! Ale dzisiaj zaszalałam z mężem!
Kupiłam sobie dwie pary spodni ciążowych (są BOSKIE!) i nowy telefon Sony Ericssona Xperia!, bo stary nawalał od jakiegoś czasu.
Mąż właśnie przegląda allegro w poszukiwaniu telefonu dla siebie (no cóż... bo on to typowych nowinek poszukuję za astronomiczną kasę...) Kupiłam też podkładkę pod laptopa, taką termo izolującą z poduszką pod spodem żebym mogła bezpiecznie laptopa na brzuchu trzymać. No i zaraz po obiedzie jedziemy po naszą jaszczureczkę!!
Normalnie co jak co... ale jak kobieta wyda kupe kasy to nie ma szans zeby nie miała banana na twarzy!

Normalnie co jak co... ale jak kobieta wyda kupe kasy to nie ma szans zeby nie miała banana na twarzy!
Fifcia Super że zakupy się udały
pokaż spodnie pokaż
ja ostatnio samsunga chata sobie sprawilam, a xperie mam do sprzedania nie uzywana wogole praktycznie (wujek co chwila zmienia telafony i ma nowy
)
Paskudnie się czuję dziś, mdli mnie więc wiem co ciężaróweczki czują
Paskudnie się czuję dziś, mdli mnie więc wiem co ciężaróweczki czują
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Neciuszka szkoda ze nie wiedziałam XD Może bym odkupiła... ale już za późno... Zdjęcia dodam wieczorem jak cos, bo teraz aparat dopiero ładuję...
Swoją drogą złoto droższe jest niż myślałam!
Teraz ceny są najwyższe od jakichś kilkudziesięciu lat. Aż strach coś takiego na sobie nosić....
Swoją drogą złoto droższe jest niż myślałam!

Ostatnia edycja:
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
[video=youtube;psgi8W_FLKs]http://www.youtube.com/watch?v=psgi8W_FLKs&feature=player_embedded[/video]
na tym moja dzidzia sie rusza w brzuszku;-)
[video]http://mamtalent.tvn.pl/wideo/wszystkie-kategorie,1,1/skrzypek-ktory-lubi-robic-ludziom-dobrze,19420.html[/video]na tym dwa razy sie poruszyla wczoraj ;-)
na tym moja dzidzia sie rusza w brzuszku;-)
[video]http://mamtalent.tvn.pl/wideo/wszystkie-kategorie,1,1/skrzypek-ktory-lubi-robic-ludziom-dobrze,19420.html[/video]na tym dwa razy sie poruszyla wczoraj ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny. Postanowiłam dołączyć do Was na forum. Staramy się z mężem już 5 cykl o dzidziusia. Robiłam dzisiaj test i chyba w tym cyklu również się nie udało. Dzisiaj powinnam dostać okres, na razie nic. Pobolewa mnie dzisiaj brzuch - lekkie skurcze czuje podobne jak na okres. Robiłam badania, z badań wynika, że wszystko ze mną ok. Mam tylko hiperprolaktemię czynnościową, czyli powinnam unikać stresu, nadmiernego wysiłku i itp. Lekarz mówi, że tego się nie leczy ponieważ poziom "zwykłej" prolaktyny mam wzorcowy. Jednak z badań progesteronu wynika ze owulacje mam. Cykle bardzo regularne (29 - 30 dni)
Męczą mnie te ciągłe porażki w staraniach strasznie!!
Marze o dziecku

pozdrawiam
Męczą mnie te ciągłe porażki w staraniach strasznie!!
Marze o dziecku
pozdrawiam
Podziel się: