reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Myszeczka, witam :) Ale miałaś przygód, ja też sercowiec, owszem, nie tak poważny, ale też i Dzidzia jest i zdrowa więc myśl pozytywnie :)

Fifka, jeśli mogę coś doradzić, suszarka do łazienki, czyli ten grzejnik jest fajny na suszenie, ale nie grzeje za wiele. My zakładaliśmy dodatkowy grzejnik, bo największa suszarka nie dogrzewała, a mamy łazieneczkę 6m kw. więc do dogrzania średni pomysł.

Martocha, najlepszego :)

Magdalena, a wyniki z usg dostajesz, czy czekasz na nie parę dni? Uspokój się, bo Ci myślenie wysiada ;) przecież do łapki dostajesz, a pamiętasz genetyczne?

Atan, przede wszystkim znasz moje zdanie na temat kupowania wszystkiego tak szybko, ale Twoja decyzja. Po drugie do spacerówki wkładasz jeszcze w miarę małe dziecko i ja bym wolała mieć je na oku, bo starsze to może już jeździć przodem do kierunku jazdy...

Betina, witaj, a teścior zrobiłaś?

A co do Dagne, spojrzałam na jej profil i na grudniówkach doniosła że jest w szpitalu, a u nas nie :p foch normalnie

Co do malin, to ja pytałam ginka i mówił, że nie słyszał nigdy o czymś takim i owszem, ale jak się zje wiadro malin na raz, ale w małych ilościach nie powinno szkodzić.

Cheeseburgery frytki i cole XDDD Mc to jedyny fast food który dam rade jeść w ciąży i mnie nie odrzuca. Tylko dzisiaj brzuszek rozbolał... :-(

Sil nie wiem czy o takim samym mówimy... Ja wcześniej miałam taki sam mieszkając na stancji. W łazience było jak w saunie... a ten co teraz kupujemy będzie trzy razy większy... bo 170cm wysokości. Nie wiem, mi się on bardzo podoba... jak będzie źle to najwyżej wstawimy drugi zwykły.

Pisałam z Amafi! Pozdrawia was wszystkie bardzo serdecznie! Wszystko u niej dobrze. Zaczyna się leczyć w klinice niepłodności więc musimy trzymać za nią kciuki!!

Ostatnia edycja:
Fifka zazdroszcze uczty w McDonaldzie. teraz juz za pozno ale jutro odgapie na pewno : )

Ja jeszcze nie testowałam, poczekam do pn i pójde na bete..
Jestem z Krakowa, od ślubu już 2,5 roku mija a zaczelismy myslec o dzieciaczku od jakis 3 miesiecy. Bylo duza za i przeciw ale zdecydowalismy sie pojsc na żywioł..

Betina nigdy nie ma dobrego czasu tak naprawdę... Zawsze są jakieś ale.... w każdym bądź razie trzymam kciuki!! Daj koniecznie znać co tam wyszło!

Co do Mc to ja uwielbiam tamtejsze kanapki :-D Może nie dałabym rady jeść tam codziennie ale raz na dłuższy czas fajnie jest się "zapchać". Ja teraz w ciąży to idealny tester a niezdrowe stare żarcie. Skoro Mc mnie nie odrzuca znaczy ze te jedzenia nie jest takie złe. (po hamburgerze w typowej budce wymiotowałam...)

To ja myślę o innym. Takim bardziej wypukłym.

39982_0_f.jpg

Ja tam na niego kiedyś nie narzekałam... Ale jak coś jest miejsce i możliwość niżej zamontować też zwykły.

Ostatnia edycja:
Mam dokładnie taki :p ale są teraz fajne podwójne, że w dwa rzędy możesz suszyć, albo jeden suszy, drugi grzeje :)

Idę spać :) Jutro ogród botaniczny :)

reklama
Do góry