reklama
S
Silmiriel
Gość
Myszeczka, witam
Ale miałaś przygód, ja też sercowiec, owszem, nie tak poważny, ale też i Dzidzia jest i zdrowa więc myśl pozytywnie 
Fifka, jeśli mogę coś doradzić, suszarka do łazienki, czyli ten grzejnik jest fajny na suszenie, ale nie grzeje za wiele. My zakładaliśmy dodatkowy grzejnik, bo największa suszarka nie dogrzewała, a mamy łazieneczkę 6m kw. więc do dogrzania średni pomysł.
Martocha, najlepszego
Magdalena, a wyniki z usg dostajesz, czy czekasz na nie parę dni? Uspokój się, bo Ci myślenie wysiada
przecież do łapki dostajesz, a pamiętasz genetyczne?
Atan, przede wszystkim znasz moje zdanie na temat kupowania wszystkiego tak szybko, ale Twoja decyzja. Po drugie do spacerówki wkładasz jeszcze w miarę małe dziecko i ja bym wolała mieć je na oku, bo starsze to może już jeździć przodem do kierunku jazdy...
Betina, witaj, a teścior zrobiłaś?
A co do Dagne, spojrzałam na jej profil i na grudniówkach doniosła że jest w szpitalu, a u nas nie
foch normalnie
Co do malin, to ja pytałam ginka i mówił, że nie słyszał nigdy o czymś takim i owszem, ale jak się zje wiadro malin na raz, ale w małych ilościach nie powinno szkodzić.
Fifka, jeśli mogę coś doradzić, suszarka do łazienki, czyli ten grzejnik jest fajny na suszenie, ale nie grzeje za wiele. My zakładaliśmy dodatkowy grzejnik, bo największa suszarka nie dogrzewała, a mamy łazieneczkę 6m kw. więc do dogrzania średni pomysł.
Martocha, najlepszego
Magdalena, a wyniki z usg dostajesz, czy czekasz na nie parę dni? Uspokój się, bo Ci myślenie wysiada
Atan, przede wszystkim znasz moje zdanie na temat kupowania wszystkiego tak szybko, ale Twoja decyzja. Po drugie do spacerówki wkładasz jeszcze w miarę małe dziecko i ja bym wolała mieć je na oku, bo starsze to może już jeździć przodem do kierunku jazdy...
Betina, witaj, a teścior zrobiłaś?
A co do Dagne, spojrzałam na jej profil i na grudniówkach doniosła że jest w szpitalu, a u nas nie
Co do malin, to ja pytałam ginka i mówił, że nie słyszał nigdy o czymś takim i owszem, ale jak się zje wiadro malin na raz, ale w małych ilościach nie powinno szkodzić.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Cheeseburgery frytki i cole XDDD Mc to jedyny fast food który dam rade jeść w ciąży i mnie nie odrzuca. Tylko dzisiaj brzuszek rozbolał... :-(
Sil nie wiem czy o takim samym mówimy... Ja wcześniej miałam taki sam mieszkając na stancji. W łazience było jak w saunie... a ten co teraz kupujemy będzie trzy razy większy... bo 170cm wysokości. Nie wiem, mi się on bardzo podoba... jak będzie źle to najwyżej wstawimy drugi zwykły.
Pisałam z Amafi! Pozdrawia was wszystkie bardzo serdecznie! Wszystko u niej dobrze. Zaczyna się leczyć w klinice niepłodności więc musimy trzymać za nią kciuki!!
Sil nie wiem czy o takim samym mówimy... Ja wcześniej miałam taki sam mieszkając na stancji. W łazience było jak w saunie... a ten co teraz kupujemy będzie trzy razy większy... bo 170cm wysokości. Nie wiem, mi się on bardzo podoba... jak będzie źle to najwyżej wstawimy drugi zwykły.
Pisałam z Amafi! Pozdrawia was wszystkie bardzo serdecznie! Wszystko u niej dobrze. Zaczyna się leczyć w klinice niepłodności więc musimy trzymać za nią kciuki!!
Ostatnia edycja:
Cheeseburgery frytki i cole XDDD Mc to jedyny fast food który dam rade jeść w ciąży i mnie nie odrzuca. Tylko dzisiaj brzuszek rozbolał... :-(
ooo szalona

betina79
Fanka BB :)
Fifka zazdroszcze uczty w McDonaldzie. teraz juz za pozno ale jutro odgapie na pewno : )
Ja jeszcze nie testowałam, poczekam do pn i pójde na bete..
Jestem z Krakowa, od ślubu już 2,5 roku mija a zaczelismy myslec o dzieciaczku od jakis 3 miesiecy. Bylo duza za i przeciw ale zdecydowalismy sie pojsc na żywioł..
Ja jeszcze nie testowałam, poczekam do pn i pójde na bete..
Jestem z Krakowa, od ślubu już 2,5 roku mija a zaczelismy myslec o dzieciaczku od jakis 3 miesiecy. Bylo duza za i przeciw ale zdecydowalismy sie pojsc na żywioł..
S
Silmiriel
Gość
Fifka, Zobacz załącznik 387659 o czymś takim mówię, też spory mamy. I u nas było naprawdę chłodno, ale pewnie zależy jaki grzejnik.
Betina, zawsze są za i przeciw, z reguły więcej przeciw, a potem się układa
Betina, zawsze są za i przeciw, z reguły więcej przeciw, a potem się układa
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Betina nigdy nie ma dobrego czasu tak naprawdę... Zawsze są jakieś ale.... w każdym bądź razie trzymam kciuki!! Daj koniecznie znać co tam wyszło!
Co do Mc to ja uwielbiam tamtejsze kanapki
Może nie dałabym rady jeść tam codziennie ale raz na dłuższy czas fajnie jest się "zapchać". Ja teraz w ciąży to idealny tester a niezdrowe stare żarcie. Skoro Mc mnie nie odrzuca znaczy ze te jedzenia nie jest takie złe. (po hamburgerze w typowej budce wymiotowałam...)
To ja myślę o innym. Takim bardziej wypukłym.
Ja tam na niego kiedyś nie narzekałam... Ale jak coś jest miejsce i możliwość niżej zamontować też zwykły.
Co do Mc to ja uwielbiam tamtejsze kanapki

To ja myślę o innym. Takim bardziej wypukłym.

Ja tam na niego kiedyś nie narzekałam... Ale jak coś jest miejsce i możliwość niżej zamontować też zwykły.
Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Mam dokładnie taki
ale są teraz fajne podwójne, że w dwa rzędy możesz suszyć, albo jeden suszy, drugi grzeje 
Idę spać
Jutro ogród botaniczny 
Idę spać
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dobranoc Sil! 

reklama
Podziel się: