reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzięki dziewczyny, ale zaczekajcie chwilkę z gratulacjami, niech jeszcze betę sprawdzę :)
już jestem po pobraniu, miła pani w laboratorium powiedziała mi, że mogę dostać wynik po południu (normalnie byłby na jutro).
Teraz trzeba by znaleźć lekarza jeszcze... Zapisać się na wizytę... Nie mam dobrego gina, cały czas szukam. Koleżanka mi polecała jednego, ale chyba mnie na niego nie stać :/
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :) I że będę mogła nadal być mocno aktywna... Do pracy zwykle rowerkiem jeżdżę, do niedawna biegałam, tańczę... obym mogla jak najwięcej robić dalej.

Ku pamięci - objawy: od tygodnia koszmarna senność (ciągle, wieczorem padam na twarz), piersi bolą okropnie, duszności (ciut słabsze już, ale parę dni z trudem oddychałam), większy apetyt.
A, i głowa mnie boli częściej, nie wiem, czy to ma związek.
Żadnej wrażliwości na zapachy ani mdłości.

reklama
fifcia, magnat: u nas z tej piętkowej kapusty co 3 kg przytargałam to powstał bigos, troche wcinałam tak o na świeżo paluchami z woreczka :-) i mam jeszcze trochę na surówkę do ryby i ziemniaczków - mniam, mam nadzieje ze bede jesc ze smakiem
A wczoraj na kolację właścieiw to już prawie 22 była, naszło mnie na mleko z kluskami lanymi na słono- normalnie szok wcinałam aż mi uszy klaskały :-)

Konstantyno ciche gratulacje :-)

Co tam się działo przez weekend jak mnie nie było ?:> Są jeszcze jakieś dobre wieści ??:>

Ciężarówki jak się czujeta ??

hihi fifka podziele sie hehe:p

za mna ta kapucha chodzi chyba od tygodnia a ja tak dokaldnie nie wiem ktory to tydzien :/ ehh na suwaku jest juz prawie 6 ale jak tak sobie liczylam od dnia owulki to wychodzi mi gdzies kolo 4 tygodnia jeszcze dwa tygodnia i wskocze na 6 a w 6 tygodniu juz mozna zobaczyc serduszko czy kiedy?

hihi fifka podziele sie hehe:p

za mna ta kapucha chodzi chyba od tygodnia a ja tak dokaldnie nie wiem ktory to tydzien :/ ehh na suwaku jest juz prawie 6 ale jak tak sobie liczylam od dnia owulki to wychodzi mi gdzies kolo 4 tygodnia jeszcze dwa tygodnia i wskocze na 6 a w 6 tygodniu juz mozna zobaczyc serduszko czy kiedy?
chyba 2 dni :-);-)
Ja na to licze mam wizyte w 7 tygodniu i mam zamiar już coś zobaczyć:-)

Magenta bliżej 8 tygodnia. (7-8-9) To zależy od aparatury ale lepiej koło 8 bo wtedy więcej zobaczysz. Ja też tak byłam :-)

Kurcze wczoraj latałam jak poparzna cały dzień... i mały siedział spokojnie (no pare razy się poruszył ale w porównaniu z tym co potrafi był cichy) Zwaliłam na szalony dzień... wieczorem też cisza... dzisiaj rano znowu... niepokoi już mnie to... ide chyba zjem śniadanie. Mały rano najbardziej ruchliwy zawsze był. Nie możliwe zeby sie nie ruszał...

Magenta ja byłam pod koniec 7 tygodnia według suwaczka i serduszko już widziałam więc pewnie też już zobaczysz!

Nowe ciężarówki!! Napiszcie mi w którym Cyklu zaciążyłyście i w którym miesiącu.

np. Fifka Maj 11cykl.
Zrobię prowizoryczną liste w notatniku i zaraz z Iwaskiem się skontaktuję. Trzeba będzie liste uaktualnić.

reklama
Do góry