konstantynopolitanka
Początkująca w BB
dzięki dziewczyny, ale zaczekajcie chwilkę z gratulacjami, niech jeszcze betę sprawdzę 
już jestem po pobraniu, miła pani w laboratorium powiedziała mi, że mogę dostać wynik po południu (normalnie byłby na jutro).
Teraz trzeba by znaleźć lekarza jeszcze... Zapisać się na wizytę... Nie mam dobrego gina, cały czas szukam. Koleżanka mi polecała jednego, ale chyba mnie na niego nie stać :/
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
I że będę mogła nadal być mocno aktywna... Do pracy zwykle rowerkiem jeżdżę, do niedawna biegałam, tańczę... obym mogla jak najwięcej robić dalej.
Ku pamięci - objawy: od tygodnia koszmarna senność (ciągle, wieczorem padam na twarz), piersi bolą okropnie, duszności (ciut słabsze już, ale parę dni z trudem oddychałam), większy apetyt.
A, i głowa mnie boli częściej, nie wiem, czy to ma związek.
Żadnej wrażliwości na zapachy ani mdłości.
już jestem po pobraniu, miła pani w laboratorium powiedziała mi, że mogę dostać wynik po południu (normalnie byłby na jutro).
Teraz trzeba by znaleźć lekarza jeszcze... Zapisać się na wizytę... Nie mam dobrego gina, cały czas szukam. Koleżanka mi polecała jednego, ale chyba mnie na niego nie stać :/
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
Ku pamięci - objawy: od tygodnia koszmarna senność (ciągle, wieczorem padam na twarz), piersi bolą okropnie, duszności (ciut słabsze już, ale parę dni z trudem oddychałam), większy apetyt.
A, i głowa mnie boli częściej, nie wiem, czy to ma związek.
Żadnej wrażliwości na zapachy ani mdłości.