Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dzięki dziewczyny! Jeszcze tylko Magenta Sleepy, Krucha i jeśli beta potwierdzi to Konstantynopolitanka.
Kogoś pominełam?
Kogoś pominełam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli rozumiem, że dzisiaj jest koniec 5 tygodnia :-) to moze już coś dojrzymy na koniec 7 tygodniaZafasolkuję to będzie początek 7 tygonia. Tfu koniec 7a początek 8. Teraz twój suwak pokazuję 5 tydzień, czyli z jutro zaczyna się już 6 tydzień (5 pełnych tygodni i jeden dzień)
Nie mogę uwierzyć... blada bo blada, ale JEST!
Dziś rano, o 5.44 zobaczyłam na teście bladą, różową, drugą kreskę
Lecę zaraz zrobić betę.
Nie wierzę![]()
Ael: no i co wymyśliłaś na obiad szybkiego i nie męczącego ?
Dziewczyny czy to możliwe że już mi skończyły się mdłości?? Bo wczoraj obudziłam się w spaniałym humorze, cały dzień praktycznie czułam się super, może tylko ze 3 razy mnie brzuch zabolał i to na chwilkę i nawet dałam się uwieść mężowi chociaż właściwie to ja go skusiłam :-),
i wczoraj moj ukochany stwierdzil ze teraz w ciagu kilku miesiecy chce wziasc slubi hehe darlam sie na niego ze teraz z powodu dzicka sie spieszy
![]()