Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
całe szczęście wszyscy cali a co do testowania u mnie to jeśli w ogóle to jeszcze hooo hooo daleko bo ja nadal na owu czekam...Dobry wieczór...
Witam nową staraczkę, Ciciunia życzę szybkiego ujrzenia II kreseczek
Kasiu ojejku to mieliście przygody ale tyle dobrze , że nikomu nic się nie stało a auta szkoda ale to się naprawi.
U Ciebie kochana też bez zmian czy może testujesz?
Fifka małe to COŚ ale ja tam za takimi zwierzakami nie przepadam. Że mi się podoba nie powiem bo mnie jakoś nie po drodze z tymi zwierzątkami ale cieszę się, że Ty szczęśliwa jesteś i Tobie się podoba.
Poszalałaś zakupowo....
Sil trzymam &&& za jutrzejszą glukozę, a raczej za to, żeby obyło się bez mdłości i takich tam...
Neciuszka a jak tam Twoje samopoczucie?
auto nie nasze tylko kuzynki męża ale na pewno się zrobiDziurko małe bo dopiero po wykluciu! Za pół roku będzie jak dłoń, a za rok/dwa będzie miał ponad 30cmMąż będzie sie pewnie głównie zajmował, bo on ma fioła na tym punkcie. A z szaleniem to fakt
ale czasem trzeba wydać oszczędności ;-)
Neciuszka Jak tam samopoczucie? Jeszcze troszkę do @ masz, nie?
Kasiu oj ja tez tych wypadków przeżyłam w swoim życiu... najważniejsze ze wam nic sie nie stało. A samochód to rzecz nabyta... dostaniecie ubezpieczenie i zrobicie.
kochana ja też mam taką nadzieję...a jak ty się dziś czujesz? lepiej? odespałaś?witam nowa staraczke ciciunia zycze by @ nie przyszla i byly 2 kreski ;-)
kasiu mam nadzieje ze szybko owu przyjdzie i beda 2 kreski a samochod sie naprawi wazne ze wam sie nic nie stalo :-*
jutro z rana muszę napisać zaległą pracę do szkoły i ją zawieść więc pewnie też szybko ty nie przywitam :-( ogólnie to jestem padnięta i wykończona!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaa gratulację :-)Nie mogę uwierzyć... blada bo blada, ale JEST!
Dziś rano, o 5.44 zobaczyłam na teście bladą, różową, drugą kreskę
Lecę zaraz zrobić betę.
Nie wierzę![]()