reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziurka: mojej znajomwej siodtra jest w 3 miesiącu i nie czuje żadnych dolegliwości takiej to tylko pozazdrościć.
a w ogóle ostatnio rozmawiałam z koleżankami i tak stwierdziłyśmy że takie co dbają o siebie, i dzidziusia , pilnują sie to jakoś gorzej znoszą ciążę i do tego dzieciaczki takie chorowite później, a te co palą , piją jakoś sie nie przejmują to i poród im łatwo pójdzie i dzieci potem jak konie zdrowe :-), Oczywiście ja nie zamierzam nie dbać i szaleć, ale coś w tym jest :-)

fifcia: szkoda że mój nie podziela miłości do zwierząt, ale myslę ze ja ksie uprę i do domciu przyniosę jakiegoś maluszka to i on go pokocha bo tylko ludzie bez serca nie miękną na widok małego zwierzaczka :-)
A c odo zapachów to normalnie prawie nic mi ładnie nie pachnie, nawet pranie mi przeszkadza bo płyn do płukania mi normalnie śmierdzi, a jestem tak wyczulona ze na kilometr rozpoznam zapach mojego S. bez perfum tylko taki naturalny a wczesniej nic nie czułam :-) moje zmysły wyostrzone o 300 %
ja ostatnia miesiączka 16 lipiec :-)

Ostatnia edycja:
reklama
wpadlam z rana sie przywitac :)
i co widze? nowa fasolka :)))))))))) konstantynopolitanka gratulacje !! :))))))))

Fifka ale fazowa ta wasza jaszczureczka :)

dziewczyny dostalam @ w piatek, wiec dzis 4dc.. niestety w weekend nie moglam zbadac krwi i sobie mysle czy dzis moge jeszcze zbadac prolaktyne i FSH i LH czy juz za pozno?

Ostatnia edycja:
Lamia a no własnie to wszystko to takie niesprawiedliwe jest. Jedni chca nie mają, drudzy nie chcą mają, jedne nie dbaja mają zdrowe dzieci i tak w kółko.

Lamia ja poza bolem sutkow strasznych delikatnych nudnosci sennosci i rozdraznienia czuje sie dobrze no i czasem podbrzusze ciagnie ja wizyt mam na 20 wrzesnia i sie zastanawiam czy wszystko bedzi dobrze:p i doczkac sie juz nie moge czekam jak na szpilkach :p

i wczoraj moj ukochany stwierdzil ze teraz w ciagu kilku miesiecy chce wziasc slub:p i hehe darlam sie na niego ze teraz z powodu dzicka sie spieszy:p

dziurka:
fifcia: szkoda że mój nie podziela miłości do zwierząt, ale myslę ze ja ksie uprę i do domciu przyniosę jakiegoś maluszka to i on go pokocha bo tylko ludzie bez serca nie miękną na widok małego zwierzaczka :-)
A c odo zapachów to normalnie prawie nic mi ładnie nie pachnie, nawet pranie mi przeszkadza bo płyn do płukania mi normalnie śmierdzi, a jestem tak wyczulona ze na kilometr rozpoznam zapach mojego S. bez perfum tylko taki naturalny a wczesniej nic nie czułam :-) moje zmysły wyostrzone o 300 %
ja ostatnia miesiączka 16 lipiec :-)

Haha no to normalne! Ja w ciązy nie cierpie moich ulubionych perfum! Ale najbardziej mnie odrzuca od zapachu pyz z katchupem (danie mojego M. BOŻE!!! Jak jak onosi to do pokoju to ja wychodzę...)

Dziurko nie ma sprawiedliwości w żadnej dziedzinie życia... :confused2:

fifka: moj S. sie na mnie ostatnio zdenerwował, bo lata po sklepach, dogadza mi , kupuje same świeże owoce, warzywa, mięsko , rybki bo sie naczytał co trzeba jeść, także widze ze sie stara ja może a ja tylko : nie, to mi nie idzie, nie to nie dobre, nie, tego jeść nie będę, :)_ no iswtierdził ze mi bedzie suchy chleb dawał - a ja na to : super bo to mi najlepiej idzie :-). Ale moze juz bede sie czułą tak jak wczoraj to sobie wkoncu pojem , bo liczyłam ze w ciąży będę wcinać co chce i ile chce :-)

A tak życie jest bardzo nie sprawiedliwe !!!!!!!

Lamia ja nie potrafię nawet teraz zaplanować "co chcę jeść"... Po prostu jak jestem w sklepie i "oglądam" produkty i już wiem co będę jeść. Robie zakupy ale w małych ilościach i sobie dogadzam. Teraz nawet oddzielnie z mężem jemy obiady bo ja strasznie wymyślam...

Tyle że to nie kwestia zachcianek a tego, ze jak coś mi nie smakuję to tego nie przełknę... a i tak chuda jestem to wole wymyślać i jeść niż nic ni jeść...

reklama
Do góry