reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
cześć dziewczynki...

Widziałam, że przybyła jakaś nowa fasoleczka... GRATULUJĘ !!!!

Ja w sobotę się kochałam z mężem (a jak wiecie robimy przerwe w staraniach)... i mój mąż skończył we mnie... zdziwiło mnie to troszkę... Jakaś godzinę po zapytałam się jego, czy to oznacza, że nadal się staramy, chociaż mieliśmy inne ustalenia... A spojrzał na mnie, uśmiechnął się i powiedział: "kochanie nie staramy się, my się po prostu kochamy :-) " Strasznie ciepło zrobiło mi się na serduszku, bo wiem, że jemu strasznie na tym zależy, ale jedneocześnie nie chce mnie zbytnio obarczać tym straraniem, dlatego wymyślił mały podstęp... :-)

Konsta GRATULUJĘ :)

Lamia mdłości są i znikają, a właściwe mogły się jeszcze nie pojawić

Glukoza wcale nie jest zła. Wypiłam na trzy razy, bo jak się pije po łyku to jest koszmar. I jakoś normalnie przeżyłam.

No zrobiłam papierki koledze bo przyjechał :) już jestem cała wasza ;)

magenta a średnio na jeża ale dziś zdecydowanie lepiej niż wczoraj. Nie mdli mnie tak, ale zato czuję takie lekkie "ciągnięcie" na jajnikach i macicy. Przeziębienie prawie przeszło.

Sun i dobrze zrobił :) powinniście się po prostu kochać :)

Sil gratulacje glukozy, ja bez ciąży miałam robioną i rewelacja nie jest ale da się właśnie jak szybko i najlepiej max w 3 razach wypijesz

reklama
Do góry