reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aga moze sie okazac,za Majka bedzie miala wziecie,bo nowa kolezanka atrakcyjna. Pamietasz,jak przyszedl ktos nowy do klasy to wszyscy chcieli sie z nim kolegowac? Z reszta Majka jest bardzo madra dziewczynka i da sobie rade:-)

reklama
zwolniło się miejsce w przedszkolu byłam u pani dyrektor się pytac w sprawie mateusza ale są listy rezerwowych rodziców pracujących i najpierw musi po nich podzwonic ale będzie w razie czego miała nas na uwadze więc trzymajcie kciuki żeby się udało:tak:w co prawdę mówiąc wątpię po 10 września mam pytac....
i jak by Mateuszowi udało by się dostac to on by chodził na rano a Ola na popołudnie:rofl2:ale mi to jakoś specjalnie nie zraża:no:

Monia kciuki zacisnięte,

Moje dzieci zadowolone..........oboje:-) a co za tym idzie matka szczęśliwa:-D
Maję zapisałam na świetlicę, od pn-śr ma na 10:45- 15:15 a czt-pt od 8:12................ świetlica jest od 7:30 do 16 ............... teraz tylko praca by sie zdała dla mnie

aaaaaaaaa dziś rano plecak wazył 5kg i Majeczka nie mogła go uniesc, ale jak wróciła połowe mniej wazył, cześć księżek i strój sportowy zostawili w szkole, od połowy wrzesnia beą chodzic na basen na naukę pływania

Witam się w sobotni słoneczny poranek z kawką oczywiście;-) szkoda tylko, że z pracy:crazy: ale cóż jutro mam wolne i wreszcie za tydzień cały wekend:-)
Aga Majka napewno szybko się zaaklimatyzuje w nowym środowisku i zaraz będzie miała mnóstow nowych koleżanek, bo przecież jej się nie da nielubić:tak:
Monia zaciskam mocno kciukasy żeby udało się z przedszkolkiem dla Matiego:tak:

HEJ HEJ
BYŁAM dzisiaj na zebraniu w przedszkolu i uświadomiono mnie że za rok mój syn idzie do szkoły :szok: myślałam że "zerówkę" można zrobić w przedszkolu ale nie 5 -cio latki są objęte proaramem szkolnym i w przedszkolach nie będzie już zerówki bynajmniej u Nas buu ja tu myślałam że mam dwa lata spokój a tu już za rok trzeba myśleć co zrobić z Miśkiem przecież do szkoły chodzi się na różne godziny wiem jest jeszcze świetlica ale tam przecież należy pół szkoły to gdzie jest miejsce na takie maluchy:cool:

witam
Nuśka a to nie jest tak że to przedszkole w szkole będzie tak samo godzinowo jak teraz bądź od 8-13 tylko że będzie się mieścic w szkole???u nas 5-6 latki normalnie uczęszczaja jeszcze do przedszkola w przedszkolu:tak:
Agulka super że dzieci będą mialy basen w ramach szkoly no a plecaki ciężkie jak na takie maluchy.....
Justyna przekaz Mateuszkowi WSZYSTKIEGO NaJLEPSZEGO Z OKAZJI 4 URODZINEK:-):-):-)

a mój Mateusz obudzil sie dzis z gorączką:sorry2:podejrzewam że to jakis wirus bo syn sąsiadki przez weekend tez gorączkowal i jakis slabawy byl a ze mati tam ucieka kilka razy dziennie więc zalapal tego wirusa:wściekła/y:oby teraz nie przeszlo na Olę:dry:a tak dlugo spokój juz byl z tymi choróbskami i znów się zaczyna wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Monia a jak z przedszkolem, macie juz odpowiedz?
Nuska u nas w zerowkach przyszkolnych dzieci sa od 8-13.
Aga Mikolaj nie nosi wszystkich ksiazek, tylko te co maja przedmioty,a i tak pani nie karze np. ksiazek nosic tylko cwiczenia. Niektore ksiazki cyba beda zostawiali w szkole, trampki np. juz maja zostawione.

reklama
Ja dzisiaj jade do Mogilna i Trzemeszna zapytac,ale powiem Wam,ze az mi sie nie chce,bo bardzo mi przykro jak patrze w te rozczarowane male oczki. Pamietacie o bilansie 4latka?

Do góry