reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam

Justka, oj, ale ta Twoja tesciowa to udana ejst. ja sobie nie wyobrazam, zeby moja wyskoczyla an mnie z takimi tekstami:szok::baffled:
poodzenia dla Mateuszka w przedszkolu!

mojej gwiazdce sie poprzestawialo i teraz mi troche sie smuci rano w przedszkolu, gdy ma isc do sali z obca pania.

dostalam odpowiedz od p.sekretarz (nie wierzylam, ze w o gogle zapyta prawnika) i zmienilam umowe tak, jak chcialam

dzis P wpadnie do domku przejazdem-fajnie:-)

Agus, Anetka, zdrowka dla maluchow. Julitka dzis tez rano miala nosek zapchany, ale tak na razie niegroznie

Pozdrawiam!

Donka a S na nocowanke,ale jakos mnie nie cieszy to tak jak Ciebie,bo ostatnio zremy sie:wściekła/y:
My umowy podpisywalismy dopiero wczoraj na zebraniu, 4,50 stawka zywieniowa, 1zl za kazda godzina po 13, 35zl ubezpieczenie, 10zl rytmika

U nas dziś ładnie i to nawet bardzo, ale nie mam płynu do prania ciemnych rzeczy więc nie piorę:-)
Jutro ma być jeszcze ładniej:-D

Jednak ból brzucha nie przeszedł Mai, o 5 wstała rozpalona ze sraczką i rzyganiem ................ teraz jest lepiej, ale do szkoły nie posłałam a co za tym idzie do przedszkola mąłego tez nie dałam.

Właosy mnie wnerwiają tzn ich długośc bo nie chcę juz obcinać ( zapuszczam;-)) i teraz jest najgorzej bo jak wstaje to one wszysdtkie są na baczność:wściekła/y:
Jakiś obiad muszę zrobić:cool:

reklama
Do góry