Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam sie z pracy o poranku niestety chora
Tuska mi sprzedała ale ona sie jakoś trzyma i tylko smarczy i pokasłuje za to ja wczoraj gorączka w nocy sie trzy razy przebierałam
i ledwo żyję
idę zaraz zrobić sobie kawkę;-)
i mogę sobie spokjnie zasiąśc przed kompem z kanapkami, w szlafroczku i gorącą herbatką, J na zmianie a dzieci spiąu nas jest identycznie .................. ja zdycham a dzieciaki jakoś się trzymają.A cóż tu tak puściutkowitam sie z pracy o poranku niestety chora
Tuska mi sprzedała ale ona sie jakoś trzyma i tylko smarczy i pokasłuje za to ja wczoraj gorączka w nocy sie trzy razy przebierałam
i ledwo żyję
idę zaraz zrobić sobie kawkę;-)
Nuska i my do życzeń się przyłanczamy:-) spóźnione ale szczere 100lat:-)

raczej nic nie zjadał innego niż my, a nam odpukac nic nie jest.
nuśka 100 lat szczęścia, miłości, kasy z okazji rocznicy slubu
adaśko własnie usnął a maja próbuje![]()
Rozgadana, usmiechnieta cyganicha mala. Zaczela na kolankach zasowac, za chodzenie nic sie nie bierzeale po tych szeleczkach ma troche czasu jeszcze. Najlepsze jest to,ze Aska tutaj,a szwagra wyrostek zaatakowal i juz jest na oddziale.witam
nie Agus, jeszcze nie bylam na szkoleniu, bede 6-7.10. w ten weekend bylam zajeta urodzinkami Julitki.
Justka, to bedzie w Murowanej Golslinie, widze na mapie ze nie tak daleko od Ciebie...
wczoraj wstalam z bolem gardla, pobralam tabletek, na wieczor najdlam sie czosnku, wysmarowalam amolem i dzis juz OK.
cala rodzinka P chora,wiec i nas zaczelo brac.
Julitka o malo sie nie poplakala, jak Ala z Kamilem wyjezdzali od na s wniedziele. jeszcze w poniedzialek pytala, dlaczego Kamilek musila jechac i czemu nie moze mieszkac z nami??????? -oj, zakochana jest w tym Kamilu!!!!
Zdrówka dla Julitki, uśmiechu codziennie, mało trosk w maleńkiej główce, szczęśliwego dzieciństwa i pewnie duzo prezentów dostała
Ucałuja od nas Julitkę