reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam sie o poranku:-) ostatnio jestem strasznie zalatana. Na szczęście w pracy już się uspokoiło więc chociaż stąd popisze;-) moja kuzynka wróciła do nas i szukamy dla niej pracy, bo u nich z tym bieda:cool: wczoraj rozwiozłyśmy chyba ze 20 cv:szok: w sumie do mc'donaldsa może iśc od zaraz:tak: ale miałam nadzieję, ze coś załatwimy lepszego. Kumpela z leroy marlin czy jak to się tam pisze:-D;-) ma dzisiaj zabrać jej papiery i iśc do personalnej coś załatwić także może się uda:tak: a jak nie to wyślę ją narazie do tego mc'donaldsa a będziemy szukać dalej:tak: 1200zł w domu mi nie wysiedzi a prawdę mówiąc utrzymanie dodatkowej osoby też kosztuje:sorry: narazie musi się gdzieś zaczepić i wtedy zciągnie jakąś koleżankę:tak: na poczatek zamieszkają u Gochy bo i tak mieszkanie stoi puste a będziemy im czegoś szukać do wynajmu. Także trzymajcie kciuki:-) co poza tym :rofl2: młoda zrobiła dziś pobudkę o 6 rano:szok: i chciała już do przedszkolka:-) bo wreszcie będzie miała od dziś swoje ukochane panie:-D poza tym młoda wreszcie przekonała sie do suszarki i nie robi już cyrków więc wreszcie wybraliśmy się na basen:tak: było super a młoda z Szymkiem tak szalał, że nie mogliśmy wyjść z podziwu:-D ja myślałam, ze się będzie bała a ta wariatka z rozbiegu do głębokiego basenu wskakiwała:szok::-D
Monia taniusie macie to przedszkole:tak: ja za dodatkową godzinę płacę dwa razy tyle co Ty:szok::wściekła/y:
Nuśka jak tam Igorek dzisiaj?Jak Ty sie trzymasz?
Justka zaciskam kciukasy:tak:
Majandra mam nadzieję, że się uda:tak: kciukasy zaciskam:-)

reklama
Justyna MArandra trzymam kciuki żebyście jak najszybciej znalazły zatrudnienie
Monia ale późne godziny ma Olka w przedszkolu za to bardzo tanio te dopłaty
Anecia co do przedszkola to młody był bardzo dzielny przestawił sie imieniem i nazwiskiem i był bardzo zadowolony że zostaje a ja............... no cóż płakałam ale to u mnie standarcik ja juz tak mam pani tylko powiedziała "chodź pomachamy mamie przez okienko" no i pomachali :-):-):-)

Monia no moj przedszkolak to tak jak Twoj... jeszcze licze,ze moze we wrzesniu,czy pazdzierniku zwolni sie jakies miejsce,ale....
Nuska syniu dzielniejszy od mamy:zawstydzona/y::-D
Aneta 1200 to nie malo, z tym,ze nie wiem jak tam godzinowo jest. A Goska gdzie mieszka skoro nie u siebie??

No to super Nuśka:-) brawa dla Igorka:-)
Justyna ja też uważam że 1200 to nie mało:tak: dlatego mówię, że niech idzie jeśli do piątku nikt inny się nie odezwie:tak: od czegoś trzeba zacząć;-) a co do Gochy to po śmierci teścia przenieśli sie do teściowej;-) ba sama by nie utrzymała połowy bliźniaka:no: a to mieszkanie docelowo będą chcieli sprzedać:tak:

Nie pisalam Wam... W lipcu mialam isc na kontrole do gina,ale babka z rejesracji zadzwonila i odwolala,bo pokonczyly sie lekarzom kontrakty, miedzy innymi mojej i mam zadzwonic w polowie sierpnia. No to dzwonie i dupa, nie ma kontraktu. Stwierdzilam,ze nie dam 100 za kontrole i recepte. Umowilam sie w Mogilnie, nie czekalam za lekarzem do ktorego chodzilam wczesniej i umowilam sie do babeczki. Gadu gadu, pierdu pierdu...po torblieli ani sludu,a w zwiazku z tym,ze jestem obciazona genetycznie to ona bez konsultacji w poradni chorob piersi tabsow mi nie da. Noz kurna mol... no i chcial nie chcial wydzwaniam na Bydgoszcz i probuje sie umowic, oczywiscie z marnym skutkiem jak na razie

Justyna wrrrrrr z tymi lekarzami i ich kontraktami:wściekła/y:
Aneta pewnie się cieszysz że kuzynka przyjechala no a 1200 to fajna stawka :tak:

Ola w przedszkolu a Mateusz oczywiście zrobil histerię bo też chcial zostac w przedszkolu ustawil się w parach z dziecmi i machal mi mówiąc pa pa mamo :-Dno i jak go wzielam to koniec swiata plakal wyrywal sie nie chcial isc do domu:no:calą drogę do domu musialam go niesc i darl sie wnieboglosy..........

Biedny Mateuszek:sorry::-( ja też uważam że to niezła stawka:tak: no fakt, ze trochę przerąbany system zmianowy bo otwierają o 6 a zamykają o 24 no ale cóż od czegoś trzeba zacząć:tak: może akurat uda sie i znajdziemy coś lepszego ale w domu mi przecież nie będzie siedzieć skoro może iść od zaraz do pracy i za miesiąc wziąć pierwszą pensje:tak:

reklama
Do góry