reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nala te blokowanie nie zależy od nas... ja myślałam że moje starania są w miare na luzie a zaszłam dopiero jak przestałam się starać. Czyli pewnie dopiero wtedy się odblokowałam.

Sil
, nogi też mi puchną... nie bolą jakoś specjalnie ale czuję ze moje buty są jakieś dziwnie za ciasne... a zwłaszcza jak na podwórku jest ciepło, wtedy bez klapek ani rusz.

Aj mały wciąż milczy... :-(

reklama
hahahhaah ale mi sis prorokuje :-)
wiesz ty bedziesz miała dziewczynę
Ja: skąd ten pomysł?
sis: syfki na twarzy to na dziewczyne no i w maju przewaznie rodzą się dziewczyny (nie wiem skąd wzieła ten pomysł)
pogadałaysmy o pierdołach a za chwile dzwoni i mówi nieeee to bedzie chłopak
ja: dlaczego?
sis: bo to rok euro 2012
hahahahah wariatka

Aj mały wciąż milczy... :-(

No daj małemu człowiekowi się wyspać trochę. W ciąży to normalne, że dziecku zdarzy się jeden dzień, gdzie poruszy się z dwa razy a potem cisza, potrzebuje większego odpoczynku. A Ty kochana miałaś to szczęście, że swoje malutkie szczęście bardzo szybko poczułaś. Na takie poważne odczuwalne ruchy, kopniaczki jednak trochę musisz poczekać, także się nie martw. Mały się poruszy i na pewno poczujesz.

Mój w nocy, bo nie spałam całą noc, tak wierzgał, że raz dostałam w żebra, ale nic, zacisnęłam zęby, ból szybko poszedł, ale drugim razem jak dostałam w żołądek to mi gały z orbit wyszły...

ael, dzięki! tego mi trzeba było..:* :)

Mogę jeszcze kopa zdrowo trzeźwiącego zasadzić :-D

nie staraliśmy sie:) wpadliśmy:)

Farciara!

hahahhaah ale mi sis prorokuje :-)
wiesz ty bedziesz miała dziewczynę
Ja: skąd ten pomysł?
sis: syfki na twarzy to na dziewczyne no i w maju przewaznie rodzą się dziewczyny (nie wiem skąd wzieła ten pomysł)
pogadałaysmy o pierdołach a za chwile dzwoni i mówi nieeee to bedzie chłopak
ja: dlaczego?
sis: bo to rok euro 2012
hahahahah wariatka

W sumie Twoja sis ma rację, euro będzie, musi być dużo chłopaków do dopingowania :-D

ale mi się dzisiaj podbrzusze daje we znaki, jak nie jeden to s\drugi jajnik mnie rwie, a do tego macica jak uźgnie, to nie wiem czy stoję, czy już się zbieram z podłogi.

W sumie Twoja sis ma rację, euro będzie, musi być dużo chłopaków do dopingowania :-D
Byle nie za głośno i nie za często z tym dopingiem, co by mama totalnego hardcoru z dziecinką nie miała

Ostatnia edycja:
zafasolkuje: Z tą Twoją gromadką może być ciężko;)

ael
ja wiem.. tez sie strasznie cicesze ze mnei starania ominely. Ja mam za slabe nerwy na takie czekanie;)

reklama
zafasolkuje: Z tą Twoją gromadką może być ciężko;)

ael
ja wiem.. tez sie strasznie cicesze ze mnei starania ominely. Ja mam za slabe nerwy na takie czekanie;)

Do góry