reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A no mam na najbliższy wtorek termin sprzed duphastonu a na piatek lekarz wyliczył. Podobno mogę zrobić testa w terminie pierwotnym @ więc 13.09 - się wszystko okaże :)

Fluidek czytaj pozytywna energia i moce na zafasolkowanie od tych już zafasolkowanych :)
Duphaston vel dupek hormonik w tablecie mający pomóc zajść i utrzymać co niektórym

Co do wieku ja kończę lada moment 26 więc już bliżej 30tki niż dalej, po zwolnieniu mnie z pracy się zdecydowaliśmy bo czas ucieka i jak się okazało jakieś małe przeszkody się pojawiają więc nie żałuję nic a nic.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja czasami już mam problem z podniesieniem się z pozycji leżącej a w nocy z boku na bok zamiast się przewracać to się kulam :-D nie wiem co to będzie jak już będę miała taki tydzień jak Ty.... a podejrzewam, że zleci to szybciej niż mi się wydaje, tak jak ja miałam dopiero początek ciąży i cały czas patrzyłam na Twój suwaczek, ze ty już blisko 20...

Oj nawet mi nie mów o wstawaniu, jak leżę na plecach, to muszę przeturlać się jak wieloryb na któryś z boków i wtedy ręką się podnieść, a jak mam faceta to tylko ręka i mnie podnosi, masakra. Teraz to ja się suwam zarówno będąc na łóżku jak i idąc :-D

a ja nie wiem co to są te fluidki i inne rzeczy bo ja nowa tutaj jestem i mało kumata w tych kwestiach:zawstydzona/y:

FLuidki to taka dobra energia od zaciążonych dla staraczek, takie na szczęście co by szybciej zaszły. Więc warto łapać każdą ilość jaką dają. Te dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trzymaj trzymaj robaczku mój :)

Co niektóre coś czują na odległość, ja też to i owo ale również może to być spowodowane dupkiem. Jak co to energia na następny cykl i do dzieła :D seksu nigdy za mało :-D

mijlenka myśle, że sobie niedługo tez jakiś suwaczek zrobie ale musze się dobrze zapoznać z tym wszystkim :-) a jestem na tym forum dopiero od wczoraj więc wszystko po kolei:tak:

reklama
Do góry