• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael ja też chcę!!!! dawaj, dawaj

A ja dostałam następną paczkę z ubrankami dla Oliwiera! No i dzwoniła babka od fotelika powiedzieć, że doszły pieniążki i, że o 14 kurier zabierze paczkę więc jutro powinna być :-) bardzo się ciesze!!!

Ah no i bym zapomniała! Dostałam jeszcze książeczkę!! :-) Neciuszko ładny masz charakter pisma ;-) a tak w ogóle to są dwie powieści w jednej?

Pewnie tak, świadczy o tym fakt, że ja miałam 3 braci,(niestety 4 lata straciłam jednego brata) a teraz mało kogo stać aby mieć więcej niż jedno dziecko. Kiedyś była praca, kobiety nie martwiły się, że jak urodzą dziecko to nie będą miały pracy. Niestety ja musiałam podjąć ważną decyzję, obecnie mam umowę na zastępstwo i prawdopodobnie nie dostanę normalnej umowy. Musieliśmy podjąć decyzję, czy staramy się o dziecko póki mam możliwość w razie potrzeby pójść na chorobowe, czy odkładam tą decyzję na następne lata. No i zdecydowaliśmy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry