Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wstałam ale gorzej przydżumiona niż przed drzemką. Ja w poprzednim cyklu totalnie unikałam % a tym razem to a to sobie winka łyknęliśmy a to pifkamuszę się za jakąś kreatywną pracę zabrać niedługo.
zobaczymy hahahhaha;-)Wiecie co? swoją drogą to kobiety teraz wariują. Kiedyś nasze babcie ciężko musiały pracować i nikt nie miał czasu "rozczulać" się na sobą. Teraz mamy czasy, że mamy wszystko, mamy internet, dostęp do badań a martwimy się o wszystko, co zjemy, co zrobimy bo maluszek najważniejszy. Ja jestem straszną panikarą, ale jak już będę miała maluszka w brzuszku to mam nadzieje, że nie zwariuje
no tak ale tez nie mozemy porownac smiertelnosci noworodkow czy poronien z tamtych czasowWiecie co? swoją drogą to kobiety teraz wariują. Kiedyś nasze babcie ciężko musiały pracować i nikt nie miał czasu "rozczulać" się na sobą. Teraz mamy czasy, że mamy wszystko, mamy internet, dostęp do badań a martwimy się o wszystko, co zjemy, co zrobimy bo maluszek najważniejszy. Ja jestem straszną panikarą, ale jak już będę miała maluszka w brzuszku to mam nadzieje, że nie zwariuje
dokładnie panikary z nas