• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wiecie co? swoją drogą to kobiety teraz wariują. Kiedyś nasze babcie ciężko musiały pracować i nikt nie miał czasu "rozczulać" się na sobą. Teraz mamy czasy, że mamy wszystko, mamy internet, dostęp do badań a martwimy się o wszystko, co zjemy, co zrobimy bo maluszek najważniejszy. Ja jestem straszną panikarą, ale jak już będę miała maluszka w brzuszku to mam nadzieje, że nie zwariuje

Wiecie co? swoją drogą to kobiety teraz wariują. Kiedyś nasze babcie ciężko musiały pracować i nikt nie miał czasu "rozczulać" się na sobą. Teraz mamy czasy, że mamy wszystko, mamy internet, dostęp do badań a martwimy się o wszystko, co zjemy, co zrobimy bo maluszek najważniejszy. Ja jestem straszną panikarą, ale jak już będę miała maluszka w brzuszku to mam nadzieje, że nie zwariuje
zobaczymy hahahhaha;-)

Ael wrzucaj :))

no tak ale tez nie mozemy porownac smiertelnosci noworodkow czy poronien z tamtych czasow
ale fakt jest taki ze kiedys kobiety byly "twardsze".. moja mama wychowala 3 dzieci a ja sie martwie czy z jednym sobie poradze:)

No pewnie, ze zwariuje. Siedzenie kilka godz przed komp i czytanie o owulacji jest tego najlepszym dowodem he he
2sweet masz rację, co jakiś czas słyszę, że jakaś koleżanka poroniła, to straszne, wole o tym nie mysleć.

Ostatnia edycja:
:-D dokładnie panikary z nas
ja sweet tez tych samych marek uzywam i do tego joico jeszcze :) a włosy farbuje tez na jasne kolory ( platyna i złoto) ale moja mama mówi, że ja miałam zawsze gęste i grube włosy i zawsze były zdrowe, na szczescie farba mi ich nie zniszczyła. ale moja mama ma np też bardzo ładne włosy tylko, że są cieniutkie i dlatego pewnie ma wrażenie, że jest ich mniej. ale naprawde te profesjonalne kosmetyki sa super :-)

aelreda pokazuj :)

mi się wydaje, ze kiedyś to tez łatwiej było zajść w ciąże bo : kobiety wczesniej decydowały się na dziecko, żywnośc była nie modyfikowana, komputerów nie było i komórek a wiadomo, że są bardziej szkodliwe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry