Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dobre
Ja też szlafrok biorę, ale taki cieniutki, nie lubię ganiać w samych koszulinach a poza tym podobno u nas mocno chłodzą (bo ciężarnym gorąco, achłopy w kurtkach siedzą).
Znalazłam patent na nocne zmiany pozycji. Satynowa pościel!!koniecznie też razem z prześcieradłem. Ja nie znoszę śliskich pościeli ale parę w prezencie ślubnym dostaliśmy. Genialnie przekręca się na nich z boku na bok! bez żadnego wysiłku! ślizg i już na drugim boku jestem![]()
muszę wykorzystać ten patent
, bo dziś nas odwiedziła i jak zobaczyła rozgardiasz remontowy to stwierdziła, że ja biedna nie dam sobie rady, więc ona je wypierze i wyprasuje 
hehe no wlasnie tak sie rzucilysmy na zakupy , ze az im system padl)
no widzisz mezus sie idzie bawic i jeszcze szofera ma , dobrze mu
ciekawe kiedy my gdzies wyjdziemy zabalowac hehe
za jakies pare miesiecy hehe my z kolezankami mamy juz taki plan bo akurat rodzimy wszystkie od sierpnia do konca pazdz ;-)dobremuszę wykorzystać ten patent
![]()
do mnie wielorazowe pieluchy też nie przemawiają :/
monysia 200zł to ja dziś w rossmanie wydałam :/ obawiam się, że u mnie nawet na 400zł się znowu nie skończy :/
no i udało mi się ciuszki sprzedać ciotce mojego męża do prania, bo dziś nas odwiedziła i jak zobaczyła rozgardiasz remontowy to stwierdziła, że ja biedna nie dam sobie rady, więc ona je wypierze i wyprasuje
no to mi się podoba
dzwoniła nawet, że już 2 prali wyprane
![]()
)
oglądam jakiś program o seryjnych mordercach
i się dziwię, że spać nie mogę
rzeczywiście jak tyle dolegliwości Cię dopadło na raz to może zdecydują się na szybszą CC