reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2011

reklama
hej mamuski

ja znowu musze przeprosic, ze zniklam na jakis czas, ale moje samopoczucie ostatnimi czasy fajne nie jest

nie spie, muli mnie, wymiotuje, generalnie wiekszy meksyk niz na poczatku czasami
dopiero na wieczor zaczynam sie czuc lepiej
oprocz tego meblowanie sypiaoni wiazalo sie z kiloma kursami do ikeii, bo trzeba sie bylo na cos zdecydowac a ja nienawidze sobie kupowac mebli, bo 100 razy zmieniam zdanie
no i kiszka, bo taki kurs to 20 moze 30 minut w jedna strone a ja zdychalam w samochodzie , bo mnie tak podciagalo na wymioty ...

co zjem to mam takie kongo ze masakra ...

Werka , Atram fajnie , ze sie odezwalyscie :)

dolaczam do kllubu leniwcow hehe
od paru dni mma tak , ze nic mi sie nie chce ... z wyra sie zwlekam ledwo co :/ cale noce nie przespane to najlepszy sen juz z wykonczenia lapie mnie ok 7 rano ..
mam zrywy jakies , ze bym gory przenosila , ale to juz nie za czesto , a pozniej zle sie czuje
dzisiaj caly dzien na kanapie prawie .. tylko boki zmieniam hehe
mam juz powoli dosc i pozbylabym sie balastu juz :) mam nadzieje , ze po porodzie jakis czas dojde do siebie i odzyskam checi do zycia
bo jeszcze doszly spadki nastroju do zera prawie :/ normalnie deprecha na calego :)

dobrze , ze sama nie jestm , bo bym sie martwic o siebie zaczela

Ewa ja ostatnio zarylam brzuchem o klamke :/ bol okropny :/ takze wiem co czulas
wogole teraz brzuchol mega delikatny jakis jest

a my bylismy na grzybach, polazilismy z godzine - bylo fajnie,ale ja juz laze jak slimak i tylko brzuch trzymam, bo mam wrazenie ,ze mi sie urwie :-)
mi tez sie nic nie chce,ale jakos sie mobilizuje - pranie za praniem, pakowanie rzeczy, dzis nawet podgonilam robote na uczelnie, ugotowalam wolowine po burgundzku (luxusowe danie bo weekend), na jutro znow zaplanowane duzo. Mysle ,ze mam energie bo tyle jeszcze do zrobienia, ale wiecej mialam energii i zapalu jak chodzilam do pracy, teraz juz lenia lapie

ale nosy do ory, juz nam niewiele zostalo!!! :-)

Werka , Atram fajnie , ze sie odezwalyscie :)

dolaczam do kllubu leniwcow hehe
od paru dni mma tak , ze nic mi sie nie chce ... z wyra sie zwlekam ledwo co :/ cale noce nie przespane to najlepszy sen juz z wykonczenia lapie mnie ok 7 rano ..
mam zrywy jakies , ze bym gory przenosila , ale to juz nie za czesto , a pozniej zle sie czuje
dzisiaj caly dzien na kanapie prawie .. tylko boki zmieniam hehe
mam juz powoli dosc i pozbylabym sie balastu juz :) mam nadzieje , ze po porodzie jakis czas dojde do siebie i odzyskam checi do zycia
bo jeszcze doszly spadki nastroju do zera prawie :/ normalnie deprecha na calego :)

dobrze , ze sama nie jestm , bo bym sie martwic o siebie zaczela

Ewa ja ostatnio zarylam brzuchem o klamke :/ bol okropny :/ takze wiem co czulas
wogole teraz brzuchol mega delikatny jakis jest

no ja to sie klade kolo 1 w nocy, zasypiam przed 2 a budze sie o 4-5 i nie moge sie juz ulozyc

jak sie przewracam z boku na bok to musze brzuszkowi pomoc, bo sie boje ze mi sie urwie normalnie

a w ciagnu dnia najlepiej bym go na szelki podpiela, zeby nie czuc tego jak mi ciagnie skore
az szczypie czasami...

a co do de;likatnosci, to wiem co to znaczy, wogole to czasami sie zastanawiam czy tak ma byc ze jak mlody noge czy tez lapke wystawi to mi odstaje tak od brzucha, normalnie jakby byl pod sama skora ...
i ja sie boje zeby mu kzywdy nie zrobic
a jak kopie i sie przewraca to juz czasami tak boli ze grrrr

atram
fajnie wiedzieć co u Ciebie. Współczuje dolegliwości ale nie martw sie to już końcówka :)

asionek
też mam takie uderzenia energii ale jak z tej energii korzystałam to juz 2 razy w szpitalu wylądowałam wiec trzeba uważać...
A ja już miałam mysli że jestem wyrodna matka ze na brzuszerk nie uwazam, ale to przecież zwykly wypadek... no i własnie ta skóra taka delikatna że bałam sie siniaka ale narazie nic nie ma.

Dziewczyny, trochę zmieniając temat - gdzie kupiłyście koszule do szpitala?
Większość jest w jakieś beznadziejne motywy dziecięce, misie, srysie, a chciałabym się w tym czuć jakoś przyzwoicie. Z drugiej strony z kasą już coraz ciężej, więc nie chce wydać na to dużo, tym bardziej, że nie lubie wyjątkowo koszul i posłużą tylko w szpitalu. Co polecicie?

moze jeszcze fiknie na dol skoro taka akrobatka :)
niezly rozmiarek mi nie urosly za duzo ..

mam nadzieje ze fiknie... :unsure:

elifit pewnie masz racje z tymi rozmiarami :) normalnie teraz nosze 80/85 C/D, ale babka powiedziala ze w tym do karmienia lepiej miec wieksza miseczke, ktora mocniej podyrzyma piers no i ze po porodzie normalnie sie schodzi o rozmiar pod biustem...

Ewa moj brzuch tez taki wrazliwy - jak lekko nim o cos zachacze to boli ze hej.

Dziewczyny, trochę zmieniając temat - gdzie kupiłyście koszule do szpitala?
Większość jest w jakieś beznadziejne motywy dziecięce, misie, srysie, a chciałabym się w tym czuć jakoś przyzwoicie. Z drugiej strony z kasą już coraz ciężej, więc nie chce wydać na to dużo, tym bardziej, że nie lubie wyjątkowo koszul i posłużą tylko w szpitalu. Co polecicie?

ja kupiłam 2 takie cena śmiesznie niska :tak:

WYPRZEDAŻ!!! TOP MODEL koszula do karmienia XL/XXL (1797380214) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Idę Kobitki już poleżeć
bo cały dzień siedzę i przeglądam allegro,
patrze na ceny i porównuję u kogo kupić resztę rzeczy,
tzn same śr higieniczne, kosmetyki, pampery dla dziecka itd

Byłam po południu na zebraniu w przedszkolu,
pani wcale nie zdziwiona że Milena chora, jak to Milena :sorry:
no i oczywiście ku.pe kasy zostawiłam na wszelkie opłaty ... ech

spokojnej nocki i dużo snu

Do góry