reklama
atram81
Fanka BB :)
hej mamuski
ja znowu musze przeprosic, ze zniklam na jakis czas, ale moje samopoczucie ostatnimi czasy fajne nie jest
nie spie, muli mnie, wymiotuje, generalnie wiekszy meksyk niz na poczatku czasami
dopiero na wieczor zaczynam sie czuc lepiej
oprocz tego meblowanie sypiaoni wiazalo sie z kiloma kursami do ikeii, bo trzeba sie bylo na cos zdecydowac a ja nienawidze sobie kupowac mebli, bo 100 razy zmieniam zdanie
no i kiszka, bo taki kurs to 20 moze 30 minut w jedna strone a ja zdychalam w samochodzie , bo mnie tak podciagalo na wymioty ...
co zjem to mam takie kongo ze masakra ...
ja znowu musze przeprosic, ze zniklam na jakis czas, ale moje samopoczucie ostatnimi czasy fajne nie jest
nie spie, muli mnie, wymiotuje, generalnie wiekszy meksyk niz na poczatku czasami
dopiero na wieczor zaczynam sie czuc lepiej
oprocz tego meblowanie sypiaoni wiazalo sie z kiloma kursami do ikeii, bo trzeba sie bylo na cos zdecydowac a ja nienawidze sobie kupowac mebli, bo 100 razy zmieniam zdanie
no i kiszka, bo taki kurs to 20 moze 30 minut w jedna strone a ja zdychalam w samochodzie , bo mnie tak podciagalo na wymioty ...
co zjem to mam takie kongo ze masakra ...
Asionek31
Werka , Atram fajnie , ze sie odezwalyscie 
dolaczam do kllubu leniwcow hehe
od paru dni mma tak , ze nic mi sie nie chce ... z wyra sie zwlekam ledwo co :/ cale noce nie przespane to najlepszy sen juz z wykonczenia lapie mnie ok 7 rano ..
mam zrywy jakies , ze bym gory przenosila , ale to juz nie za czesto , a pozniej zle sie czuje
dzisiaj caly dzien na kanapie prawie .. tylko boki zmieniam hehe
mam juz powoli dosc i pozbylabym sie balastu juz
mam nadzieje , ze po porodzie jakis czas dojde do siebie i odzyskam checi do zycia
bo jeszcze doszly spadki nastroju do zera prawie :/ normalnie deprecha na calego
dobrze , ze sama nie jestm , bo bym sie martwic o siebie zaczela
Ewa ja ostatnio zarylam brzuchem o klamke :/ bol okropny :/ takze wiem co czulas
wogole teraz brzuchol mega delikatny jakis jest
od paru dni mma tak , ze nic mi sie nie chce ... z wyra sie zwlekam ledwo co :/ cale noce nie przespane to najlepszy sen juz z wykonczenia lapie mnie ok 7 rano ..
mam zrywy jakies , ze bym gory przenosila , ale to juz nie za czesto , a pozniej zle sie czuje
mam juz powoli dosc i pozbylabym sie balastu juz
bo jeszcze doszly spadki nastroju do zera prawie :/ normalnie deprecha na calego
Ewa ja ostatnio zarylam brzuchem o klamke :/ bol okropny :/ takze wiem co czulas
monika~
a my bylismy na grzybach, polazilismy z godzine - bylo fajnie,ale ja juz laze jak slimak i tylko brzuch trzymam, bo mam wrazenie ,ze mi sie urwie :-)
mi tez sie nic nie chce,ale jakos sie mobilizuje - pranie za praniem, pakowanie rzeczy, dzis nawet podgonilam robote na uczelnie, ugotowalam wolowine po burgundzku (luxusowe danie bo weekend), na jutro znow zaplanowane duzo. Mysle ,ze mam energie bo tyle jeszcze do zrobienia, ale wiecej mialam energii i zapalu jak chodzilam do pracy, teraz juz lenia lapie
ale nosy do ory, juz nam niewiele zostalo!!! :-)
mi tez sie nic nie chce,ale jakos sie mobilizuje - pranie za praniem, pakowanie rzeczy, dzis nawet podgonilam robote na uczelnie, ugotowalam wolowine po burgundzku (luxusowe danie bo weekend), na jutro znow zaplanowane duzo. Mysle ,ze mam energie bo tyle jeszcze do zrobienia, ale wiecej mialam energii i zapalu jak chodzilam do pracy, teraz juz lenia lapie
ale nosy do ory, juz nam niewiele zostalo!!! :-)
atram81
Werka , Atram fajnie , ze sie odezwalyscie
mam juz powoli dosc i pozbylabym sie balastu juzmam nadzieje , ze po porodzie jakis czas dojde do siebie i odzyskam checi do zycia
no ja to sie klade kolo 1 w nocy, zasypiam przed 2 a budze sie o 4-5 i nie moge sie juz ulozyc
jak sie przewracam z boku na bok to musze brzuszkowi pomoc, bo sie boje ze mi sie urwie normalnie
a w ciagnu dnia najlepiej bym go na szelki podpiela, zeby nie czuc tego jak mi ciagnie skore
az szczypie czasami...
a co do de;likatnosci, to wiem co to znaczy, wogole to czasami sie zastanawiam czy tak ma byc ze jak mlody noge czy tez lapke wystawi to mi odstaje tak od brzucha, normalnie jakby byl pod sama skora ...
i ja sie boje zeby mu kzywdy nie zrobic
a jak kopie i sie przewraca to juz czasami tak boli ze grrrr
NabAwe
mamusia Emilki :)
atram
fajnie wiedzieć co u Ciebie. Współczuje dolegliwości ale nie martw sie to już końcówka
asionek
też mam takie uderzenia energii ale jak z tej energii korzystałam to juz 2 razy w szpitalu wylądowałam wiec trzeba uważać...
A ja już miałam mysli że jestem wyrodna matka ze na brzuszerk nie uwazam, ale to przecież zwykly wypadek... no i własnie ta skóra taka delikatna że bałam sie siniaka ale narazie nic nie ma.
fajnie wiedzieć co u Ciebie. Współczuje dolegliwości ale nie martw sie to już końcówka
asionek
też mam takie uderzenia energii ale jak z tej energii korzystałam to juz 2 razy w szpitalu wylądowałam wiec trzeba uważać...
A ja już miałam mysli że jestem wyrodna matka ze na brzuszerk nie uwazam, ale to przecież zwykly wypadek... no i własnie ta skóra taka delikatna że bałam sie siniaka ale narazie nic nie ma.
maggie9
Dziewczyny, trochę zmieniając temat - gdzie kupiłyście koszule do szpitala?
Większość jest w jakieś beznadziejne motywy dziecięce, misie, srysie, a chciałabym się w tym czuć jakoś przyzwoicie. Z drugiej strony z kasą już coraz ciężej, więc nie chce wydać na to dużo, tym bardziej, że nie lubie wyjątkowo koszul i posłużą tylko w szpitalu. Co polecicie?
Większość jest w jakieś beznadziejne motywy dziecięce, misie, srysie, a chciałabym się w tym czuć jakoś przyzwoicie. Z drugiej strony z kasą już coraz ciężej, więc nie chce wydać na to dużo, tym bardziej, że nie lubie wyjątkowo koszul i posłużą tylko w szpitalu. Co polecicie?
moze jeszcze fiknie na dol skoro taka akrobatka
niezly rozmiarek mi nie urosly za duzo ..
mam nadzieje ze fiknie...

elifit pewnie masz racje z tymi rozmiarami
Ewa moj brzuch tez taki wrazliwy - jak lekko nim o cos zachacze to boli ze hej.
Dziewczyny, trochę zmieniając temat - gdzie kupiłyście koszule do szpitala?
ja kupiłam 2 takie cena śmiesznie niska

WYPRZEDAŻ!!! TOP MODEL koszula do karmienia XL/XXL (1797380214) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Idę Kobitki już poleżeć
bo cały dzień siedzę i przeglądam allegro,
patrze na ceny i porównuję u kogo kupić resztę rzeczy,
tzn same śr higieniczne, kosmetyki, pampery dla dziecka itd
Byłam po południu na zebraniu w przedszkolu,
pani wcale nie zdziwiona że Milena chora, jak to Milena
no i oczywiście ku.pe kasy zostawiłam na wszelkie opłaty ... ech
spokojnej nocki i dużo snu
bo cały dzień siedzę i przeglądam allegro,
patrze na ceny i porównuję u kogo kupić resztę rzeczy,
tzn same śr higieniczne, kosmetyki, pampery dla dziecka itd