atram81
Fanka BB :)
dziekuje wam ,kochane jestescie
:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry,
Ale jestem podniecona, czekam na wieści od pryzybeli jakbym sama rodziła ;-) wreszcie ktoś otworzy listę październikowych dzieciaczków![]()
hmmmm myslalam ze beda jakies wiesci od pryzybeli ale to pozniej pewnie, zazdroszcze jej ze juz dzis bedzie miec malucha przy sobie
chyba musimy nowy watek otworzyc, lista rozpakowanych pazdziernikowek:-)
:
Ehhhhh właśnie przed chwilą sie obudziłam, poszłam do kuchni po winogronko i nektarynkę i z powrotem do wyrka. Chyba sobie vod.onet.pl odpalę
hej
a musze wam sie pochwalic ze juz od piatku bede miala u ciebie moja mamite![]()
wiec sie ciesze strasznie, moze mnie z deprechy troche wyciagnie ...
a no i dzisiaj z r mamy 6 rocznice slubu
o ktorej w tym wszytskim zapomnielismy i przypomnieli nam znajomi -masakra jaki zonk
jestem i ja... jakiegos mega dola dalej mam wiec siedze cicho...trzymam caly czas kciuki za pryzbele i lukam co chwile czy jest jakies info, ja mam na 2 ktg i usg w szpitalu...stres jak zwykle, no i caly czas tylko mysle jak Julka da rade bez mamy, bo teraz sie taka strasznie za mna zrobila ze chwile mnie nie widzi i ryk;( czuje ze popelnilam blad:/
jagmar polecam tvn player tak jakby z onet vod wszystko tu przeniesli
hello!
ja dziś nareszcie obudziłam sie w ramionach małża, a nie sama, jak przez cały tydzien...
też bym chętnie poleniuchowała, ale tak myslimy z Arturem, żeby skoczyć do hurtowni i kupic reszte rzeczy co nam brakuje dla dzidzi. Nie myślicie że to za szybko?? ale już coraz ciężej mi i nie chce tego zostawiać na koniec bo w październiku szkoła sie zacznie i wogóle czasu nie będzie...
/B]
Ewa oto mój osobisty pomiot szatański, tudzież Destruktor, tudzież syn mój pierworodny :-)
Na pierwszym zdjęciu w lutym - 7 tygodni
Na drugim- 4 miesiące
Na trzecim -aktualnie- 8 miesięcy
Nie łatwo stawić czoła takiemu pieskowi salonowemu![]()