reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
Ewa swoim skromnym zdaniem śmiem twierdzić, że już nie ma na co zbytnio czekać :D Ja jeszcze też nie mam wszystkiego ale cała chodze z nerwów bo to może by "lada moment". Jak masz siłe teraz to zrób co pozostało do zrobienia bo potem może Ci sie nie chcieć jeszcze bardziej :-)

A oto mój osobisty pomiot szatański, tudzież Destruktor, tudzież syn mój pierworodny :-)

Na pierwszym zdjęciu w lutym - 7 tygodni
Na drugim- 4 miesiące
Na trzecim -aktualnie- 8 miesięcy:-D

Nie łatwo stawić czoła takiemu pieskowi salonowemu :-D

Załączniki

• 180085_200743699942243_100000198435278_915537_3082460_n.jpg
    180085_200743699942243_100000198435278_915537_3082460_n.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 41
  • 172827_209374902412456_100000198435278_990180_4413540_o.jpg
    172827_209374902412456_100000198435278_990180_4413540_o.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 36
  • 280318_262406653775947_100000198435278_1320958_4031347_o.jpg
    280318_262406653775947_100000198435278_1320958_4031347_o.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Ewcia - dzieki za info, faktycznie wczoraj popoludniu juz nie przeczesywalam bb.. kurde, ale szczesciara - juz dzis bedzie miala maluszka :)
ja nie mam zadnych zwierzakow i narazie nie planuje oprocz zalozenia akwarium, wiec spokoj mam - nikt mi nie tlucze sie po nocy, nie robi kup na dywan :)

Jagmar no spory jest :) Zamówiłam sobie go końcem grudnia, bo po śmierci taty miałam usilną potrzebę "zaopiekowania się czymś". Dwa dni przed odbiorem psiaka zrobiłam test ciążowy :-D

atram wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :)

mileczka cudny piesek salonowy :-D chciałabym takiego

no z tym remontem mam przerypane, ale sama wymyśliłam, więc nie mogę mojemu A. marudzić :/ dziś pracuje sam, ale wykorzystaliśmy troszkę jego wolne i zamówiliśmy nowe biurko, bo z tym trzeba się usunąć, normalnie weszliśmy do sklepu i od razu wybraliśmy co nam się nie zdarza, później rowery wyeksmitujemy i już będzie więcej miejsca :) najbardziej mnie martwi to sprzątanie po remoncie :/

reklama
Dzień dobry,

Ale jestem podniecona, czekam na wieści od pryzybeli jakbym sama rodziła ;-) wreszcie ktoś otworzy listę październikowych dzieciaczków :-D

mam to samo :-D

hmmmm myslalam ze beda jakies wiesci od pryzybeli ale to pozniej pewnie, zazdroszcze jej ze juz dzis bedzie miec malucha przy sobie

chyba musimy nowy watek otworzyc, lista rozpakowanych pazdziernikowek:-)
:

Pryzybela ma CC ok 8 rano , u nas to bedzie 14 wiec wiesci jeszcze nie ma :)
a lista juz od dawna jest ! :)

Ehhhhh właśnie przed chwilą sie obudziłam, poszłam do kuchni po winogronko i nektarynkę i z powrotem do wyrka. Chyba sobie vod.onet.pl odpalę

ooo dobrze ci :) ja planuje sie dzisiaj wynurzyc z domu hehe

hej

a musze wam sie pochwalic ze juz od piatku bede miala u ciebie moja mamite :)
wiec sie ciesze strasznie, moze mnie z deprechy troche wyciagnie ...

a no i dzisiaj z r mamy 6 rocznice slubu
o ktorej w tym wszytskim zapomnielismy i przypomnieli nam znajomi -masakra jaki zonk

super , ze mama przyjedzie !! bedzie ci razniej :)
no i wszystkiego naj najlepszego !!! :))

jestem i ja... jakiegos mega dola dalej mam wiec siedze cicho...trzymam caly czas kciuki za pryzbele i lukam co chwile czy jest jakies info, ja mam na 2 ktg i usg w szpitalu...stres jak zwykle, no i caly czas tylko mysle jak Julka da rade bez mamy, bo teraz sie taka strasznie za mna zrobila ze chwile mnie nie widzi i ryk;( czuje ze popelnilam blad:/
jagmar polecam tvn player tak jakby z onet vod wszystko tu przeniesli

no co ty Anulka jaki blad ?? bez przesady coreczka bedzie tesnic , ale tylko przez moment w koncu nie wyjzdzasz na miesiac ! bedzie dobrze zobaczysz , glowa do gory i odganiaj dolki !! :)

hello!
ja dziś nareszcie obudziłam sie w ramionach małża, a nie sama, jak przez cały tydzien...
też bym chętnie poleniuchowała, ale tak myslimy z Arturem, żeby skoczyć do hurtowni i kupic reszte rzeczy co nam brakuje dla dzidzi. Nie myślicie że to za szybko?? ale już coraz ciężej mi i nie chce tego zostawiać na koniec bo w październiku szkoła sie zacznie i wogóle czasu nie będzie...

/B]

no co ty jakie za wczesnie :) przeciez za chwile koncowka juz , a rodzic mozemy zaczac w kazdej chwili tak naprawde :)
ja juz mam wszystko oprocz jednego kremu hehe i nie uwazam ,zeby za szybko to bylo ...

Ewa oto mój osobisty pomiot szatański, tudzież Destruktor, tudzież syn mój pierworodny :-)

Na pierwszym zdjęciu w lutym - 7 tygodni
Na drugim- 4 miesiące
Na trzecim -aktualnie- 8 miesięcy:-D

Nie łatwo stawić czoła takiemu pieskowi salonowemu :-D

jejku jaki cudny !!
a ty jaka slicznota !! :)

Do góry