reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka spokojnie kochana....I nikt na Ciebie krzyczał nie będzie. Ja jedynie Ci zasugeruję, żebyś poczekała do wtorku(ewentualnie jutro jak Ci się chc jechac) i zrób betę. Jeden dzień w tą czy w tą przy becie różnicy nie zrobi. Bo i taj jeśli będziesz miała poniżej 5 to w ciąży nie jesteś, a od owu+ pare dni na implantacje no to betka powinnna wyjść pozytywna. Ale pamiętaj kochana, beta najpewniejsza

Pizza wstawiona :)

dziurko kochana wiem, że beta najpewniejsza a i szkoda mi już na testy gdzie jednak jest prawdopodobieństwo, że coś tam jest. Pojadę betę zrobię. Muszę i tak poza spotkaniem wysłać paczkę, kupić witaminy bo się kończą. Chciałabym wiedzieć we wtorek już najpóźniej bo jeśli jestem w ciąży mam natychmiast zacząć kolejne opakowanie dupka, to obecne kończy mi się we wtorek właśnie.

Neciuszka a to się wszystko pieknie składa. Ja zawsze byłam zdania, że jeśli jesteś w ciąży to przecież za dwa dni też w niej będziesz. Mnie tam sie do teściorów nie spieszyo. A ten widzisz. Bete zrobiłam i o niej zapomniałam. Taka ze mnie staraczka

Neciuszka ja biorę dupka w ciąży przez cały czas więc na pewno nie zaszkodzi w razie czego ;) zrób tak jak Ci serce podpowiada ;-)

Nie wiem kochana normalnie bym czekała z testem ale coś mnie pchało żeby go zrobić. No widzisz ja zupełnie inaczej niż poprzednio się zachowałam irracjonalnie. Kochana na dobre ci to wyszło że zapomniałaś.

No Neciuszka ja to i tak na luzie podchodziłam do staranek. oczywiście nie było tak zawsze ale mówiłam sobie że co ma być to będzie. Poza tym zajęłam się innymi sprawami

Heh no ja też na luzie do wczoraj :) bo w piątek to ledwie widać było to stwierdziłam że po czasie i zaszła reakcja chemiczna po prostu. Ale jak wczoraj była gruba i dość wyraźna kreska po tym samym czasie to zaczęłam się zastanawiać i bić z myślami.

pierwsze kęsy za mną :) stwierdzam, że pizza na tym spodzie dobra jest :) oczywiście to nie to samo co samemu jak się zrobi ciasto ale dobra.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry