reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

super i cena rewelka :)

Ano wlasnie my jeszcze nie mamy zadnego termometru. Moj M. uwaza ze rteciowy najlepszy bo reszta to moze klamac:-)

ja mam zwykly i kupilam bezdotykowy Microlife mial najlepsze opinie z tych co widzialam
mam nadzieje , ze bedze dzialal dobrze , a jak nie to w dupci bede mierzyc :)

ja stosowałam bephanten i teraz też zamierzam :tak: nie zmywałam go do karmienia bo ładnie się wchłania i nie bardzo jest co zmywać ;-)

dobrze wiedziec , bo ja kupilam tez ta pasc , a pozniej doczytalam ze trzeba zmywac ...

reklama
Humor mam dziś wybitnie do dupy więc kupiłam sobie na pocieszenie zestaw do pokoiku
pbkmo.jpg

i buteleczki

ZESTAW STARTOWY PHILIPS AVENT Butelki SKLEP GWAR. (1813234398) - Aukcje internetowe Allegro

mileczka śliczna ta pościel,
Zakupki zawsze poprawiają humor więc mam nadzieję, że Tobie tez pomogły :)

kasiądz fajnie, że dostajesz butelki, u nas to nic nie dają...

reklama
Do góry