reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Inka widze że mamy podobne gusta:-) ja kupiłam takie samo łóżeczko i tez wózek x-landera tylko że niebieski:-) wózka jeszcze nie testowałam ale jak narazie to jestem z niego bardzo zadowolona mimo kosmicznej ceny:-)

a ja dziewczyny przyszalałam i wygrałam wvczoraj zestaw aventu(laktator,podgrzewacz,sterylizator),parowar,nosidełko i siedzisko dla maluszka.No i tak to jest siedzieć przed komputerem w domu...

taaa...strach się bać! Tylko muszę pamiętać, że moje konto nie jest z gumy ,a i pieniązków jakoś na nim nie przybywa.Dodam, że juz mam na oku nastepną aukcję;-).A potem, napraqwdę- koniec.

A to ostatnie zdobycze:-) foto 039.jpgfoto 044.jpgfoto 041.jpgfoto 043.jpg

W tych spodniach to zakochałam się. Takie malutkie i śliczne:-)
Butki upolowała moja mama. Rozmiar troszeczkę większy,ale niunia będzie mieć je na lato:-)
No i szczoteczka z grzebykiem do włosów upolowana w Auchan :-)

Wczoraj przyszło do mnie łóżeczko + pościel, noi do 22 składaliśmy wszystko. Jestem bardzo zadowolona, łóżko porządne, pościel bardzo dobrej jakości. Poniżej zamieszczam zdjęcia mojego kącika dla Basi, noi jest tam też komoda z przewijakiem z IKEI.
SANY0131.jpgSANY0132.jpgSANY0133.jpgSANY0134.jpg

reklama
Do góry