reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
DoMisia a można wiedzieć ile zapłaciłaś za tę komodę z IKEA? Bardzo mi się podoba ten kącik dla Twojej Basieńki,a zwłaszcza,że jest dla Basi-ja mam siostrzenicę Basię-słodka,śliczna i mądra Istotka.

Komodę kupiłam w IKEA LEKSVIK Stól do przeijania/szafka - IKEA
Niestety była dosyć droga 630 zł, ale jeśli chodzi o wielkość blatu do przewijania i wysokość całość, to jest super i warto zainwestować, tym bardziej, że potem zdejmuje się blat i mamy zwykłą komodę :-)

DoMisia Cholercia...przesadziłaś Kochana;-) niestety nie stać mnie w tej chwili na taką,może w następnym wcieleniu. Dzięki za odpowiedź.

Ostatnia edycja:
dziewczyny, super zakupy, widzę, że im bliżej grudnia, tym bardziej szalejemy :-) i chyba słusznie.

ja strasznie zmęczona dziś wróciłam z pracy, a tu moja mama mi zrobiła mega niespodziankę i takie oto cuda Kubuś od niej dostał:

a to moje "stare" Kubusiowe zakup, których jeszcze nie zdążyłam tu wrzucić:

podgrzewacz upolowałam używany na allegro za dosłownie parę groszy, a wygląda, jak nowy!
śpiworek jest razem z kompletem pościeli, wybaczcie, że taki wygnieciony, jeszcze nic nie prałam i nie prasowałam, chodziło mi o pokazanie koloru.

i album maluszka, który zaczęłam już wypełniać :-)

super rzeczy album swietna sprawa,kupilam dla Patryczka i jak chce cos wiedziec to zagladam i mam:):):)ja kupilam tez w empiku,ale z tego co widzialam tro w Auchanie sa..

Dominisia świetny pokoik czeka na Twoją Kruszynkę :-)

kota super zakupy i prezencik, a album świetny :-)

A ja dzisiaj nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam w sklepie smoczki i wzięłam dwa ponieważ nie znam jeszcze płci a są takie ładne :-)
Zobacz załącznik 390962
ale słodycz:):):)piekne!!

A ja wlasnie wygralam licytacje kombinezonu na alegro dla mojego maluszka :)
~ROCK A BYE BABY~BOSKI BŁĘKIT Z ŻYRAFKĄ* j.NOWY*62 (1812203470) - Aukcje internetowe Allegro
A jutro jade po wozek:) Juz nie mogę się doczekac:)
bardzo fajny kombinezonik!!

No,dziewczyny, wózeczek zamowiony, byla to chyba najtrudniejsza decyzja w calych moich zakupach dla dzidziusia.
Tak wiez zdecydowalam sie ne wozeczek Tako Warrior model Piratz kolor turkusowo-czarny. :-) Do odbioru bedzie za 2 tygodnie, a co najciekawsze w sklepie kupilam go o jakies 100 zl taniej niz na allegro, na aukcji producenta Tako...

Sosnowiczanka gratulacje udanego zakupu no i + dla sklepu,że ma ceny konkurencyjne.
Freiya "niestety";-)też często podpatruję dziewczyny co kupują i mam wtedy dodatkowe inspiracje i co sie z tym wiąże -wydatki.Ale co tam to wszystko dla naszych Słodziaków
Ale jestem mile zaskoczona,wczoraj zamówiłam materace i prześcieradełka do łóżeczek,a dzisiaj w południe już stały u mnie w pokoju.:-)

Kota - ja tez sie zastanawialam pomiedzy jumperem x a warriorem, w sumie oba mi sie podobaja, i jakos tak sie zdecydowalam na ten drugi....
Mi zalezalo bardzo zeby kupic wózek produkowany w polsce no i mam:)

reklama
Sosnowiczanka; ja właśnie niedawno zauwazyłam, że większość rzeczy mamy produkcji polskiej, wózek, łóżeczko+materac, pościel, chyba wszystkie ciuszki :-D śmiejemy się, że wspoeramy nasza rodzimą gospodarkę :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry