Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DoMisia a można wiedzieć ile zapłaciłaś za tę komodę z IKEA? Bardzo mi się podoba ten kącik dla Twojej Basieńki,a zwłaszcza,że jest dla Basi-ja mam siostrzenicę Basię-słodka,śliczna i mądra Istotka.
super rzeczy album swietna sprawa,kupilam dla Patryczka i jak chce cos wiedziec to zagladam i mamdziewczyny, super zakupy, widzę, że im bliżej grudnia, tym bardziej szalejemy :-) i chyba słusznie.
ja strasznie zmęczona dziś wróciłam z pracy, a tu moja mama mi zrobiła mega niespodziankę i takie oto cuda Kubuś od niej dostał:
a to moje "stare" Kubusiowe zakup, których jeszcze nie zdążyłam tu wrzucić:
podgrzewacz upolowałam używany na allegro za dosłownie parę groszy, a wygląda, jak nowy!
śpiworek jest razem z kompletem pościeli, wybaczcie, że taki wygnieciony, jeszcze nic nie prałam i nie prasowałam, chodziło mi o pokazanie koloru.
i album maluszka, który zaczęłam już wypełniać :-)
![]()
ale słodyczDominisia świetny pokoik czeka na Twoją Kruszynkę :-)
kota super zakupy i prezencik, a album świetny :-)
A ja dzisiaj nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam w sklepie smoczki i wzięłam dwa ponieważ nie znam jeszcze płci a są takie ładne :-)
Zobacz załącznik 390962
bardzo fajny kombinezonik!!A ja wlasnie wygralam licytacje kombinezonu na alegro dla mojego maluszka
~ROCK A BYE BABY~BOSKI BŁĘKIT Z ŻYRAFKĄ* j.NOWY*62 (1812203470) - Aukcje internetowe Allegro
A jutro jade po wozekJuz nie mogę się doczekac
![]()
śmiejemy się, że wspoeramy nasza rodzimą gospodarkę