reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

aga7602; śliczny komplecik i bardzo ładne ma kolorki :)

27012701; zakupy jak najbardziej udane :) rozkoszne cudeńka!

No i mój M. się zrehabilitował i kupił cosik dla Kubusia! jaki dumny teraz chodzi, że jednak coś kupił :)

IMG8607_haqhprp.JPG

reklama
kota takie skarpeteczki kupiła mi moja mama, jeszcze ich w prawdzie nie mam bo przyjadą do mnie dopiero ok 10października jak mama wróci z Niemiec i już doczekać się nie mogę zobaczyć tych cudeniek co kupiła, bo to prawdziwe szaleństwo z jej strony :-D
kocyki, ręczniczki, podkłady, chusteczki, ciuszki a nawet pampersy już kupiła... biedna musi torbę sobie dokupić bo się nie spakuje teraz :szok:

Kota, superowe są! I będziesz mogła prowadzić wojnę psychologiczna dzięki nim. Jak Cię M wkurzy zakładaj wyłącznie "I <3 MUM" :D

2701, pięknie się obkupiłaś i to na dodatek perspektywicznie :)

reklama
Do góry