reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

aga7602; śliczny komplecik i bardzo ładne ma kolorki :)

27012701; zakupy jak najbardziej udane :) rozkoszne cudeńka!

No i mój M. się zrehabilitował i kupił cosik dla Kubusia! jaki dumny teraz chodzi, że jednak coś kupił :)

IMG8607_haqhprp.JPG

to dobre faceci tak mają mojemu też ostatni zarzuciłm że się wogóle nie interesuje to on n to że ja tak świetna w zakupach jestem że zrobie to napewno lepiej takie gadki facetów
a skarpetki mam takie same dla mojego Oskarka też bardzo mi się spodobały:))))

reklama
te skarpetki wypatrzyłam też u siebie i też je kupię :)

Przyjechało właśnie łóżeczko :))) Michał się uparł, żeby od razu skręcać i będzie stało i "oddychało" ;)
Na razie nie będę jeszcze oczywiście kładła materaca ani pościeli, ale łózeczko będzie już czekało na Emilkę. Walczymy ze śrubkami ;)

Info dla dziewczyn, które też zamawiały to łóżeczko za 94zł z firmy e-partner, a może jeszcze nie dostały - wszystko jest super, i łóżeczko i wyposażenie, łóżeczko naprawdę porządnie wygląda i jest bardzo ładne. :)

Ostatnia edycja:
Kota, mam nadzieję, że ten właśnie "wątek zakupowy" miałaś na myśli ;)

No więc, jak wspomniałam na wątku ogólnym, kupiłam spodnie ciążowe na allegro i jestem bardzo zadowolona - z jakości, wzornictwa, ceny i adekwatności wymiarów opisanych do rzeczywistych. Polecam więc z czystym sumieniem tego sprzedawcę :)
Piękne Jeansy Ciążowe !!! roz. S -XXL tu rozm XL (1797372670) - Aukcje internetowe Allegro

(ostatnio sprzedawca miał ok. 10 różnych modeli jeansów, więc jeśli akurat jest ich mniej, to pewnie wkrótce pojawią się nowe aukcje - trzeba sprawdzać)

super te spodnie ja mam z H&m ale 2 razy droższe i są średnie super ale już chyba się nie opłaca mam narazie ale czasem mnie coś nachodzi na wydanie kasy to rozważę SUPER

zabcia posciel piękna a co do wkladu tez super kolorowy:) a do tego poduszka wcale nei jest tak gruba, poza tym z reguły malutkiej dzidzi sie nie daje podusi, powinna lezec na plaskim, ewentualnei na tym klinie bo on jest sztywny dosc. No chyba ze bedziesz miala potrzebe dawania od razu malej podusi:)

reklama
Kurde mam problem z kupnem dla małej kombinezonu kurde musiał by starczyć na grudizen styczen luty marzec nie wiem jaki kupic

Do góry