kota super skarpetusie skd je masz????
2701... no udane zakupy
ja też już dokupiłam wszystko co mogłam zostaął pościel będe zamawiałam w tym tyg.
także jak porobię zdjęcia to wkleję, w kazdym badz razie ostatni moj zakup to wczoraj paka ubran od 6-12 m-cy za całe 40 zł;p
Oh jak ja kocham polowac na allegro
Mła co do pościeli to ja miałam dla Kamilka 120*90, osobiscie wolę tą bo i tak jest dość spora i większa niż powierzchnia łózeczka dlatego mi się wydaje ze ta 135*100 to już wogole.. ale jak kto woli, ja na początek przy Kamilu mialam klina w tej poszewce której kupiłam(podejrzewam że tez taka masz) choc widziałm ze mozna dokupic specjalnie powleczkę ale ja olałam i dawałam pieluszkę na nią. do tego miałąm kocyk bo było ciepło, gorąco itp, dopiero pozniej jak juz mały nei chciał lezec na klinei (jakos kolo 4 mies.) ubrałam komplet poscieli.
3 ele. MEGA HAFTY 90x120 ś l i c z n a BABY LUX (1818940904) - Aukcje internetowe Allegro
tu masz linka do fajnych poscielek, co ważne ochraniacz ktory tu jest jest z systremem easy wash czyli nei musisz go prac całego mozna wyjac wkład i wyprac poszewkę a do tego wkład jest sztywny, czyli nie opuszcza się że tak powiem... zachowuje ciągle swoją formę, ja maiałm zwykły i ciągle mi zjezdza mimo wiązań, dlatego teraz kupuję zestaw u tego kolesia, ten lub
BABY LUX 3 ele. 90x120 sysetm EASY WASH (1818940681) - Aukcje internetowe Allegro
oczywiscie ma on całe komplety same wkłady, samą posciel bez ochraniacza wystarczy przejzec aukcje, no i oba rozmiary poscielek dla dzieci

.