reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
kocyki i ręczniki są słodziutkie!!
ja też powoli szykuję się do zakupów, póki co oglądam allegro, zapisuje ceny i liczę... na ile mogę sobie w tym miesiąc pozwolić!

salsik super fajne zakupy a kocyki są śliczne :-)

inka ja podobnie jak Ty liczę zapisuję ... ale jak na razie to z resztę zakupów muszę poczekać do pobytu w PL i zobaczenia jak wyjdziemy z kasą przed weselem.

Ja trochę wpadłam w panikę,że to już tak mało czasu zostało do narodzin naszych Maluszków,a poza tym ja pracuję tylko do końca września-czyli ostatnia pensja przede mną,a do porodu zostanie mi tylko do dyspozycji zasiłek chorobowy,a potem macierzyński(najniższa krajowa).Mój M. finansuję cały remont i utrzymanie samochodu,a ja do porodu wyposażam dzieciaczki.

reklama
Do góry