reklama

Robimy zakupy dla maluszka

reklama
Kota, kurczę, Ty to masz okazji sporo :) zawsze coś wrzucisz z zakupków :D zazdroszczę.
A ja dostałam (tzn Moja Kalinka) "w spadku" dwie sukienki i śpioszki od Malutkiej kuzynki (2 miesiące) - mała z tych rzeczy wyrosła, a miała tylko raz na sobie :)
ubranka.jpg

Dagne, przeurocze te ciuszki. Ja zwykle nieplanowanie coś wyszukuję, bo pojechaliśmy kupić jeansy dla mojego M., ale jakiś instynkt mnie zagnał na dział dziecięcy i oto jest kombinezonik :)
Salsik, ja też na Allegro szukałam, nawet obserwowałam kilka aukcji, ale zależało mi na takim kombinezoniku z przypinanymi rękawiczkami i jakoś nie mogłam się podjąć licytacji. A ten kupiliśmy w TK Maxxie był na maksa przeceniony bo chyba komuś upadł na ziemię i się zabrudził na tej kurteczkowej stronie, więc za 29 zł jest nasz i już w samochodzie udało mi się usunąć to zabrudzenie, a za chwilę jeszcze go wrzucę do pralki z kolejną partią wyprawki :-)

Dagne, przeurocze te ciuszki. Ja zwykle nieplanowanie coś wyszukuję, bo pojechaliśmy kupić jeansy dla mojego M., ale jakiś instynkt mnie zagnał na dział dziecięcy i oto jest kombinezonik :)
Salsik, ja też na Allegro szukałam, nawet obserwowałam kilka aukcji, ale zależało mi na takim kombinezoniku z przypinanymi rękawiczkami i jakoś nie mogłam się podjąć licytacji. A ten kupiliśmy w TK Maxxie był na maksa przeceniony bo chyba komuś upadł na ziemię i się zabrudził na tej kurteczkowej stronie, więc za 29 zł jest nasz i już w samochodzie udało mi się usunąć to zabrudzenie, a za chwilę jeszcze go wrzucę do pralki z kolejną partią wyprawki :-)
29 zł.??? Farciaro;-) w Łodzi też jest TK MAXX muszę koniecznie tam zajrzeć.

salsik piękne zakupy, widzę że kilka z Was kupiło kocyki z serii tych co polecałam, będziecie zadowolone gwarantuję, ja juz też mam 2 kupione dla malej jeden rozowy drugi fioletowy, jak wroce do domku to porobię fotki tego co nazbierałam przez ostatnie 3 tyg,
kota piekny kombinezonik, też mam taki kurtkowy 62/68 a jeden taki grubyyy frotowy chyba 62.

reklama
Dziewczyny-kupiłam ten wózek:-), jest gondolka, spacerowka(jak nówka),fotelik(też mało uzywany) i wszystkie akcesoria typu parasolka, torba,moskitiera, osłonka na nożki, spiworek itp, dziewczyna dorzuciła mi jeszcze kilka nowych ciuszkow po swojej coreczce bo malutka jej urodziła sie duza. gwarancja jeszce prawie 2 lata,zdjecia wstawie jak tylko dokopie sie do aparatu bo my teraz na kartonach,

Kota- mam pytanko bo jak dobrze pamietam Ty tez kupiłaś okazyjnie wozeczek i prałaś go- wiesz ja sie zastanawiam w czym to wyprac-środek to wiadomo w proszku dla dzieci i w 30 stopniach, a pokrowce w czym prałaś?, bude tez zdejmowalaś i czyściłaś?, bo ja chce wyczyścic bo chce go odswiezyc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry