reklama
No Larvunia czekam... co dzien sprawdzam czy juz jestem![]()
kochana probowalam przedchwila juz 3 raz programem wgrac plik i go przerobic na jpg by wkleic na forum ale kurde nie dziala zawsze jak go potrzebuje

forever_young
Niemłoda mama Młodej
A jednak ;-) Ja jestem za takimi Kandydatkami które się czują na siłach czasowo i technicznie no i chcą oczywiście.widze ten las rak :-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Ja zgłaszam na kandydatki te które codziennie się wypowiadaja na forum tj. Ironia, kati83, traschka, mamusia czerwcowa, mrsmoon jeżeli kogoś pominęłam to sorki![]()
dzięki wielkie że o mnie pamiętałaś ale ja się niestety do tego nie nadaję ale jak najbardziej popieram kandydatury Doris i Trasi

Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
I ja się podpisuję pod wypowiedzią Silvy i popieram obie dziewczynyJa też popieram Trasie i Doris, wzorowe z nich forumowiczki![]()
mysia23
mama dwójeczki
hoho, sle sie zagapiłam...
przede wszystkim aktualna sprawa: jak dla mnie do zebrry może dołączyć doris, trasia albo ironia..chyba same mogą sie dogadać...
no a strasznie smutaśno mi sie zrobiło,zę przegapiłam kolaz...ach, no ale trudno
larvunia jeszcze jedno techniczne pytanko....w jakim programie to robiłaś??? bo fotki obrabiaż jak wszystkie inne w picassie, tak??
przede wszystkim aktualna sprawa: jak dla mnie do zebrry może dołączyć doris, trasia albo ironia..chyba same mogą sie dogadać...
no a strasznie smutaśno mi sie zrobiło,zę przegapiłam kolaz...ach, no ale trudno
larvunia jeszcze jedno techniczne pytanko....w jakim programie to robiłaś??? bo fotki obrabiaż jak wszystkie inne w picassie, tak??
reklama
mysia23
mama dwójeczki
mysiu - przepraszam, ze sie wtracam - ale kolaze tez zrobisz w picassie, super wychodza.
o dzięki Anapi...ja jeszcze noga w tych sprawach widać jestem...
Podziel się: