reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sprawy organizacyjne forum

reklama
dubeltowka :* dzieki
nie to ze ja niechce kochana, bo ja z checia wszystko robilam
ale nie bede miec czasu... a szkoda mi Was zeby zaniedbywac ...
jeszcze Ogitu musze wpisac na liste, bo cos sie ociagam ;-) pamietam pamietam O TObie kochana :zawstydzona/y::tak:

prasowanie czy sprzatanie itp tak sie mowi ale 3 pokoje + lazienke, + wc + kuchnia i duuuzy przedpokuj to jest co robic ;-)[/COLOR][/FONT]

hahah to choć do mnie 2 poziomy;-)

Dziewczyny jeśli któraś chętna jest na moderatorkę, to śmiało!

a ile płacą?:-D

widze ten las rak :-)
:-D

mi obojętna która z was będzie,ja może i bym była,ale nie wiem czy nie jestem za bardzo ignorantką komputerową i podołam:-D

no to Doris albo trasia, dziewczyny obowiązkowe są, ze mnie podobnie jak z justynki ingnorantka trochę;-) komputerowa oczywiście;-)

ja sie dziewczyny do tego nie nie nadaje, zresztą moze wróce w grudniu do pracy wiec wtedy byłoby mi cieżko, ale Trasia i Doris - dla mnie bomba :-)

nie wiem jak tam dziewczyny (Doris i Trasia), ale powinny byc to moim zdaniem osoby co beda mialy czas na forum :sorry: Bo ja wlasnie z tgego wzgledu rezygnuje... brak czasu. Dzis np mam czas, ale sa dni ze nie wiem w co rece wlozyc a jeszcze zaczne wlasny biznes to juz wogole. Chociaz ja maniaczka codziennie poczte sprawdzam i na forum prawie zawsze wchodze to nie mam czasu na nic wiecej niz napisanie krotko o sobie... co u nas. PRzy 2ce dzieci to juz nie przelweki a te co maja wiecej niz 2 to podziwiam ;-) Nooooo i moj teraz choruje mi i latam do miasta a jak wyjezdzam z domu to na cale dnie...

to sie rozpisalam.... ;-)

Ja też nie bardzo się do tego nadaję, bo nawet ostatnio nie umiem wkleić zdjęć :wściekła/y:, taka ze mnie noga w tych sprawach. Ale jakby co, to za Trasią i Doris jestem za, bo dziewczyny są bardzo obowiązkowe i są codziennie na forum :tak:.

reklama
Do góry