reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
Ollena, wg. badania beta hcg to 5 tydzien, w środe idę weiczorem na usg i zobaczymy mam nadzieję że już będzie coś widać... natomiast wg. daty ostatniej miesiączki termin wychodzi mi na 8 maja i nak mi wyliczyła moja gin

Ostatnia edycja:
annte, tez mam ten sam problem bo pracuje w szkole... jestem przemęczona i rozdrazniona i nie chce mi się jeździć do pracy, tym bardziej że w wakacje się przeprowadziłam i mam teraz 20 km, z drugiej strony póki co oprócz b ólu brzucha nic mi nie dokucza, więc mogłabym spokojnie pracować... no i pomimo tego że mam umowę na czas nieokreślony to boję się reakcji mojej dyrekcji, tym bardziej że w maju miałam zaplanowana podróż z dyrekcją i dzieciakami zagranicę, a wiem że nikt mnie chętnie nie zastąpi....

Witam

No i na mnie kolej.
Robiłam testy ciążowe i nic, jedna kreska, jednak cały czas coś mi mówiło ,że jest inaczej.Zrobiłam test z krwi, wynik odebrany 8 września jasno wskazał mi 5 tc.Tego samego dnia zrobiłam u pierwszego lepszego gin.endo.USG , które potwierdziło wynik badania. J

Witam

No i na mnie kolej.
Robiłam testy ciążowe i nic, jedna kreska, jednak cały czas coś mi mówiło ,że jest inaczej.Zrobiłam test z krwi, wynik odebrany 8 września jasno wskazał mi 5 tc.Tego samego dnia zrobiłam u pierwszego lepszego gin.endo.USG , które potwierdziło wynik badania. J
To to wielkie gratulacje :-) Witamy

Gosiu nie zazdroszę takiej drogi...ja do pracy mam 25km i wiem co to znaczy :tak: CIesze sie ze jestem na L4:)

Ja niestety również 2 tydzień na L4. Jak na złość dopadło mnie choróbsko i 2 tydzien nie chce sie odczepić.Nadal kaszel katar i zatoki. A w poniedziałek do pracy...Nie wiem co mam dalej robić.
Co prawda mam umowę na czas nieokreślony w budżetówce, ale przez dziwną sytuację w pracy muszę ukryć ciążę co najmniej do listopada.Nie wiem czy mi się to uda , bo tyję ww zawrotnym tempie, jak tak dalej pójdzie będę wyglądać jak betoniarka

reklama
Na początku odrzucało mnie na jedzenie- stosunkowo krótki moment.Teraz pożeram wybrane potrawy, zwłaszcza wszystko co posiada jakiekolwiek pierwiastki kwaśnego lub ostrego.

Do góry