reklama
Ollena, wg. badania beta hcg to 5 tydzien, w środe idę weiczorem na usg i zobaczymy mam nadzieję że już będzie coś widać... natomiast wg. daty ostatniej miesiączki termin wychodzi mi na 8 maja i nak mi wyliczyła moja gin
Ostatnia edycja:
annte, tez mam ten sam problem bo pracuje w szkole... jestem przemęczona i rozdrazniona i nie chce mi się jeździć do pracy, tym bardziej że w wakacje się przeprowadziłam i mam teraz 20 km, z drugiej strony póki co oprócz b ólu brzucha nic mi nie dokucza, więc mogłabym spokojnie pracować... no i pomimo tego że mam umowę na czas nieokreślony to boję się reakcji mojej dyrekcji, tym bardziej że w maju miałam zaplanowana podróż z dyrekcją i dzieciakami zagranicę, a wiem że nikt mnie chętnie nie zastąpi....
Witam
No i na mnie kolej.
Robiłam testy ciążowe i nic, jedna kreska, jednak cały czas coś mi mówiło ,że jest inaczej.Zrobiłam test z krwi, wynik odebrany 8 września jasno wskazał mi 5 tc.Tego samego dnia zrobiłam u pierwszego lepszego gin.endo.USG , które potwierdziło wynik badania. J
No i na mnie kolej.
Robiłam testy ciążowe i nic, jedna kreska, jednak cały czas coś mi mówiło ,że jest inaczej.Zrobiłam test z krwi, wynik odebrany 8 września jasno wskazał mi 5 tc.Tego samego dnia zrobiłam u pierwszego lepszego gin.endo.USG , które potwierdziło wynik badania. J
suzi1
Kocham Cię synuś
To to wielkie gratulacje :-) WitamyWitam
No i na mnie kolej.
Gosiu nie zazdroszę takiej drogi...ja do pracy mam 25km i wiem co to znaczy

Ja niestety również 2 tydzień na L4. Jak na złość dopadło mnie choróbsko i 2 tydzien nie chce sie odczepić.Nadal kaszel katar i zatoki. A w poniedziałek do pracy...Nie wiem co mam dalej robić.
Co prawda mam umowę na czas nieokreślony w budżetówce, ale przez dziwną sytuację w pracy muszę ukryć ciążę co najmniej do listopada.Nie wiem czy mi się to uda , bo tyję ww zawrotnym tempie, jak tak dalej pójdzie będę wyglądać jak betoniarka
Co prawda mam umowę na czas nieokreślony w budżetówce, ale przez dziwną sytuację w pracy muszę ukryć ciążę co najmniej do listopada.Nie wiem czy mi się to uda , bo tyję ww zawrotnym tempie, jak tak dalej pójdzie będę wyglądać jak betoniarka
reklama
Podziel się: