reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
no u nas tak samo...mamy mnóstwo zabawek a Miluś nie przejawia nimi zainteresowania za grosz:eek:

To tak jak u nas. Tzn on się bawi zabawkami, ale bardzo krótko. Więc już odpuściliśmy szał kupowania mu wynalazków różnych. Na urodziny dla niego tylko chcielismy jeździk i klocki - takie duże, ale to teraz i tak on jeszcze nie będzie pewnie umiał ich układać, ale za kilka mieisęcy już powinno być ok. No i tym się będzie pewnie spokojnie jeszcze ze 4 lata bawić i będzie miał pamiątkę z roczku. A zestaw już widziałam, bo teście kupili i jest mega wielki - 150 klocków.
W zabawkach, które grają i swiecą nie gustuje za bardzo, interesują go przez jakieś 30 sek. Za to sporo bawi się taką krową z labiryntem i jeszcze takim drewnianym labiryntem. On lubi obecnie takie trochę 'intelektualne' zabawki. No i obie siedzi i przesuwa elementy. To coś w tym stylu: Labirynt drewniany Warszawa • Ogłoszenia Tablica.pl i ta krowa (bardzo fajna jest) - KROWA LABIRYNT EDUKACYJNY MULA VTECH NR37 (1169299953) - Archiwum Allegro

NCE u nas ten labirynt też jest na topie aktualnie. Alicja może tak i 30 min. siedzieć i przesuwać. A jak się wkurza jak jej klocek się zsunie, albo jak czegoś poruszyć nie może :-D

nice, makuc, labirynt u nas też jest jedną z ciekawszych zabawek :) ale Patryk na niczym nie skupi się dłużej niż 5-10 min. :/

RYSIA podobują mi się :))

tak apropo butów to kurcze - dzieciowe kosztuja więcej niż moje dwie pary butów jesiennych łącznie, kupionych dzisiaj w CCC :eek:

Ostatnia edycja:
ja też się boję co to będzie z butami. Narazie chodzi w trampkach, poźniej ma białe adisaski a na zime nie wiem i narazie nie kupuje. Poczekam z rozmiarem do listopada. Może znowu rodzice coś zasponsorują :-)

reklama
DAWIDOWe też mam nadzieję, że może dziadkowie Alicji buty zasponsorują. Inaczej chyba z torbami przez tą wyprawkę jesienno-zimową pójdziemy :oo::rolleyes2:

Do góry