reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
kurcze Tossa gospodarna jesteś :-) ja za jedno łóżeczko z materacem zaplaciłam 305zl, ale musze powiedziec, ze na serio porządne.
karola nie czujesz sie w pełni usatysfakcjonowana powiadasz :-D

ewaw1 - pojechaliśmy do ikei, za łożeczko płaciliśmy po 89zł :-) materacyk piankowy 7cm chyba 29zł , poduszeczki po 9zl, kołderka chyba 19zł , plus pościelki po chyba 39 i 49zł , bo niestety jak kupujesz poduszkę i kołderkę w ikei to one mają inne wymiary i pasują tylko pościele ikeowe chyba że sama poszyjesz sobie :-)
pamiętam że jeszcze chyba coś kupowaliśmy, w każdym razie rachunek był na kwotę trochę ponad 600zł :-)

Ostatnia edycja:
Agatko -już lepiej ale nerwy się mnie trzymają mała od antybiotyku ma luźne stolce i pojawiają się z coraz większą częstotliwością.....już dostaje ku......
tak bardzo jej się chciało spać położyłyśmy się nie minęło 20 minut napad kaszlu i koniec spania i teraz chodzi teraz taka lekko nie przytomna :-(((((((((((((...

ja większą połowę rzeczy dla dzieci dostaję od rodziny i to jest duży plus ale też mały minus bo niektóre rzeczy jak się zestawi razem to się pojawia ,,meksyk'' :-)

daję jej dicoflor ale to jakaś lipa jest, kapsułka duża i muszę wysypywać jej zawartość na łyżkę i mieszać z wodą oczywiście proszek jest baaaaaardzo trudno rozpuszczalny w wodzie...masakra :-/ kurde tak patrze z perspektywy czasu ze ona najczęściej choruje właśnie na zapalenie oskrzeli i jak zaczyna to się ciągnie i ciągnie i ciągnie .......

czytam tak wasze posty i widzę że wy dziewczynki jesteście dużo bardziej ,,aktywne '' niż ja...
ja większość dnia leżę albo siedzę ale z tym siedzeniem też lipa bo zaraz mam trudności z oddychaniem...

tak właśnie myślę że to reakcja na antybiotyk, teraz co zje to zaraz strzelająca kupa idzie...póki co ją obserwuje,podaje jej wodę do picia żeby się nie odwodniła:-( normalnie jak to mówi moja ciotka - ,,jak nie urok to sraczka''

reklama
Palinka ja chyba najbardziej sie obijam ze wszystkich tutaj :tak:, leze i leze od 8tc, wstaje czasem i zaczynam sprzatac, ale potem to odchoruje..odkurzacza nie miałam w reku od pól roku!
Tossa ja chciałam z szuflada łóżeczka,takze ikea odpadała, ale gdyby nie to to tez pewnie bysmy w ikei kupili.

Własnie doszedl do mnie transport wszystkiego!!Niestety musze poczekac az mojemu M zachce sie otwierac pudła,bo one ogromniaste!!No to bedzie zabawa na weekend :cool:.

Do góry