reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Hejka
A my dziś s m pospaliśmy do 9tej :))) Wstałam siku zaglądam do łóżeczka a tam mój kicior sobie w najlepsze chrapie rozwalony że hej.
Suniemy dziś do kina , no niestety ale to Nasze ostatnie podrygi wolności haha trzeba korzystać :)

Werka- leć na izbę bo teraz to z niczym nie ma żartów!!!

reklama
Na mnie Rennie nie działa, no może tylko ciut złagodzi, mój mi kupił Gaviscon ale tego to już w ogóle mogę zjeść całe opakowanie i żadnego efektu:wściekła/y: Jeszcze takiej zgagi to ja w życiu nie miałam choć od lat leczę się na refluks :wściekła/y:

hej :)

maz spi jeszcze , odsypia caly tyd. , a ja sobie gadalam na skypie z rodzinka :)
u nas dzisiaj w koncu dzien bez slonca !! ufff nie bede sie pocic jeeeee :)

Hejka dziewczyny

Pewnie spicie juz...Ja nie moge zasnac. Martwie sie strasznie. Bylam w toalecie i mam krew w moczu nie wiem co robic. Podbrzusze mnie bolalo caly wieczor. Brzuch twardy. Niby tylko przy jednej wizycie krew byla. Dzidzius sie rusza. Ale brzuch twardnieje troche bolesne...
I ta krew nie ejst ciemna wrecz jasna...

kurcze Werka mam nadzieje , ze pojechalas to sprawdzic do szpitala !!
oby bylo wszystko ok !!! mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Na mnie Rennie nie działa, no może tylko ciut złagodzi, mój mi kupił Gaviscon ale tego to już w ogóle mogę zjeść całe opakowanie i żadnego efektu:wściekła/y: Jeszcze takiej zgagi to ja w życiu nie miałam choć od lat leczę się na refluks :wściekła/y:

oj wspolczuje :(
ja zgagi nie ma wiec nie pomoge niestety ...
oby przeszlo w koncu !!!

oki ide sie plumkac :)

Justys kot pewnie mysli ze mu nowe legowisko sprawiliscie :-D

My specjalnie wczesniej rozlozylismy lozeczko i taki wiklinowy kosz, zeby go nauczyc nie wskakiwac - plan byl taki ze jak kot wskakuje to pryskamy woda. O dziwo lezy to juz rozlozone od miesiaca a kot nie wykazal najmniejszego zainteresowania, czasem spi pod lozeczkiem, ale nie wskoczyl do niego jecze ani raz i mam nadzieje ze tak tez bedzie pozniej...

Milka - mam nadzieje ze nasz nie bedzie - on z nami tez nie lubi spac (jak nie kot) preferuje swoje wlasne legowiska albo parapet. Zreszta od kiedy zamontowalismy mu w drzwiach wejsciowych specjalne drzwiczki dla niego cala noc spedza na zewnatrz, wraca ok 6-7 rano i spi caly dzien na szczycie swojego drapaka. A jak zacznie wskakiwac to bedziemy go pryskac i trzymac kciuki zeby poskutkowalo :)
Na razie jestem dobrej mysli :)

reklama
Jestem dziewczyny.
Bylam na izbie, ale mieli takie zamieszanie. Krew wystapila tylko jednorazowo. Jak by to byly jakies krzepy.
Pojechalismy na izbe, zrobili mi echo serca, scan. Dzidek ma sie dobrze. Lozysko chyba tez bo nic nie mowili

Dziekuje dziewczyny za rady. Przeczytalam juz wszystko. Strasnzie mnie brzuch pobolewa...I w nocy jak wrocilismy mialam straszne bolesne skurcze.
Co 7minut ale po godzinie ustapily i juz nie chcialam z siebie idiotki robic i wracac. Nie moglam lezec zbolu spac mi sie niesamowicie chcialo...
Jejku jestem przerazona bolem.

Ogolnie lekarz powiedzial ze wszystko jest w normie i byc mozliwe ze byl to czop, bo krew byla jasna. I krwawienie nie trwalo dlugo!
Ale mowie wam dziewczyny strachu do dupy mi zalecialo. Ze nie wiedzialam co robic, telepalam sie ze strachu, z zimna i jeszcze biegunka mnie zlapala chyba ze stresu!

Do góry