reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Kasiadz nie daj boze GOLIC! Twarz oszalalas??:szok::szok:
Raz ogolisz i potem juz ciagle bedziesz musiala. Poczekaj napewno to przez hormony. Skoro nie mialas tego przed ciaza... Poczekamy po rozwiazaniu napewno sie wytra...

reklama
Hej PAŹDZIERNIKÓWECZKI! Podczytuję Was tylko, nie udało mi się wdrożyć - ale nie mogłam dziś się powstrzymać - PYSIA URODZIŁA!!!!!!!!!

hej dziewczynki, zagladam rzadko bo kupuje auto!!!
ciesze sie jak wariatka, zwlaszcza ze pojutrze sa moje 30 urodziny i wychodzi ze sprawie sobie urodzinowy prezent

takze do porodu jade sama:-D sie zawioze

widzialam ze nie ma nowych wiesci ze szpitali wiec wszystkie zapakowane:-)

pysiu gratulacje!!! tak cichaczem?

werka ja ci daje max 2 dni

Ostatnia edycja:
Nic więcej niestety nie mam - info pojawiło się na wątku STARAMY SIĘ - RODZĄCE I STARACZKI W 2011 - Pysia wszystkich zaskoczyła :-)

reklama
Do góry