reklama
malutka2326
Fanka BB :)
sivi
teee Wy znowu szalejecie te kosze miały być na brudne ciuszki dziecka
a nie do przechowywania kup, brukwi i świeżego mięsa ;-)

sivi idziemy w parze ja też już mam problemy ze zrozumieniem i wzrok mi jakoś mętnieje. To ewidentnie wina ciąży, ahhhh przez te hormony i nadmiar krwi mamy opóźnienie w rozumowaniu i postrzeganiu.
anek30bb
wracając do tych koszyków to znalazłam coś takiego ale śa różne rodzaje i rozmiary
Kosz wiklinowy okrągły DUŻY PLUSZOWY MIŚ KALTMANN, Wymiary: 32 x 35 cm - Pudła, koszyki i pojemniki, Pojemniki i pokrowce, Garderoba i wnętrze w sklepach Leroy Merlin
Kosz wiklinowy okrągły DUŻY PLUSZOWY MIŚ KALTMANN, Wymiary: 32 x 35 cm - Pudła, koszyki i pojemniki, Pojemniki i pokrowce, Garderoba i wnętrze w sklepach Leroy Merlin
Asionek31

wlasnie tak czytam co wy kurcze piszecie , ze kosze wiklinowe ( i jescze za taka kase hehe ) na kupy

normalnie zamotane jestesmy w ciazy niezle
elifit
Moderatorka
no ja generalnie szukałam kosza na pranie, bo jeszcze w moim m nie mam a tu taka dyskusja ;-) a jak wklejałam link to rzeczywiście myślałam o brudnych ciuszkach dzidzi.
Kosze wiklinowe są drogie, nawet na allegro spooory kosz kosztuje z przesyłką 80-90zł. W sklepach też takie ceny. No w supermarketach typu leroy merlin jst z pewnością taniej ale ja nie mieszkam w dużym mieście i stąd większość kupuje na necie ;-) Szkoda że te kosze są w komplecie sprzedawane, ciekawe jaka byłaby cena jednego
Kosze wiklinowe są drogie, nawet na allegro spooory kosz kosztuje z przesyłką 80-90zł. W sklepach też takie ceny. No w supermarketach typu leroy merlin jst z pewnością taniej ale ja nie mieszkam w dużym mieście i stąd większość kupuje na necie ;-) Szkoda że te kosze są w komplecie sprzedawane, ciekawe jaka byłaby cena jednego

kasiadz
to super
reklama
Podziel się: