reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Co raz bliżej... czyli wszystko o porodzie.

o matko jakie praktyki :/ ciekawe jakby im dzieci plakaly z glodu to by siedzieli spokojnie i przetyrzymywali , bo lepiej ?? :/
a spadek wagi ?? o tym juz nie wspomnieli ?? przeciez jak duzo straci male na wadze to z automatu zostajecie w szpitalu
bez sensu troche i nie wiem jak mozna takie rzeczy polecac ...

dobrze , ze kupilam te butle :) jedna swoja biore do szpitala , nigdy nic nie wiadomo , a nie chce zeby maly sie przyzwyczail do jakiejs butli szpitalnej :/

do CC to chodzi bardziej o gore tam gdzie ciecie robia , przeciez przez chaszcze sie przedzirac nie beda :))

Jak i m dzieci z głodu płakały to butla z glukozą zamiast mleka hehehehe
Nie wiem jakie zwyczaje panują u Ciebie w szpitalu ale u mnie nie pozwalali używać swoich butelek. Musiały być ichnie jednorazowe, sterylne, takie z gotowym mlekiem i smoczek też jednorazowy zwykły opakowany fabrycznie.

reklama
co kraj to obyczaj... tu za cholere nie robia cc. moze przy wadzie wzroku owszem, ale wielkosc dziecka nie jest tu dla nikogo wskazowka :angry: nawet przy ciazy blizniaczej naciskaja na porod sn, a przy ulozeniu posladkowym "obkrecaja" ze tak powiem. mam nadzieje ze moja bedzie normalnych rozmiarow...

reklama
A ja nie wiem czy bym chciała tak od razu wychodzić do domu.
Człowiek jeszcze w szoku, sam z sobą jeszcze do ładu nie doszedł a tu trzeba od razu dzieckiem się w domu zając.
Chyba bym wolała ciut dłużej zostać i dojśc do siebie i ogarnąc to wszystko jakoś.
Ale to może stąd, że to pierwsze moje dziecko i trochę spanikowana jestem opieką nad nim...

Do góry