WIRAN
Fanka BB :)
Witam się po krótkiej nieobecności;-)
Ale mam soki już narobione na zimę

Mimi GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Brawo dla Majeczki!!!
A dieta???Żadna,tzn po mojemu

Mniej żreć

Ja na innych dietach nie mogę się utrzymać

Alan śpi ja chciałam nadrobić co u was-udało mi się.:-):-):-)
Wczoraj wieczorem wróciliśmy
Mąż zachorował...Nadałałam mu leków i poszedł na służbę...:-
-
-(
Kawkę muszę sobie zrobić i zupkę wstawić.
Miłego dnia życzę;-)
Ale mam soki już narobione na zimę

Trzymaj się!!!Będzie dobrze!Ja tez nie mam weny do pisania..wczoraj dowiedzialam sie ze moja mama prawdopodobnie ma raka, ma straszne bole brzucha, chudnie, zle sie czuje, na podbrzuszu wyczuwa reka guz:-( W czwartek ma kolanoskopie i tomografie, jak to uslyszalam to mi sie wszystkiego odechcialo..nie wyobrazam sobie co bedzie jak to rzeczywiscie to najgorsze nie wiem co my zrobimy :-( Blagam trzymajcie kciuki aby to bylo cos lagodnego, nasze czerwcowkowe kciuki maja magiczna moc..
Kciuki będą jutro zaciśnięte,daj znać co i jakcześć,
dziewczyny ja tylko na chwilę z prośbą do Was o trzymanie kciuków za jutrzejszą rozprawę!!!!

o to już wszystko wiem.hejjestem u nas nie ciekawie ale nie bede sie rozpisywac..Gaja juz doszła do siebie a 29 jedziemy na rezonans
Uwazajcie na głowy dzieciaczków
![]()

ZDRÓWKA ZDRÓWKA ZDRÓWKA!!!!witajcie dziewczyny kochane
u nas nocka ok,tylko 3 razy do niego wstawałam, teraz lezy i marudzi, bardzo goraczkuje, caly czas na lekach przeciwgoraczkowych, bo inaczej to tylko lezy i jęczy-straszny widok
dzis jest 3dzien od momentu w ktorym zaczal brac antybiotyk, wiec mam nadzieje ze wreszcie sie poprawi,dziekuje Wam ze jestescie
MIMI URODZIŁA!!!!!!!!!!!!!!
Mimi GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z nowości u nas to udało nam się odsmoczkowac Majusie i nie sądziłam, że nam tak łatwo to pójdziew zasadzie zajęło nam to jeden dzień, w pierwszą noc zanim zasnęła płakała 15 minut, pierwsze dzienne spanie płacz 10 minut, a wczoraj wieczorem zasnęła w ogóle bez płaczu:-) szykowałam się na jakąś tygodniowa batalię z płaczem a tu widać smoczek nie był jej tak potrzebny ;-)
iwwka - piękny spadek wagi, jakaś szczególna dieta?
Brawo dla Majeczki!!!
A dieta???Żadna,tzn po mojemu

Ja na innych dietach nie mogę się utrzymać

Dzięki;-) Mam tylko problem z ubraniamiiiwka 7,5kgGratulacje
[

Alan śpi ja chciałam nadrobić co u was-udało mi się.:-):-):-)
Wczoraj wieczorem wróciliśmy

Mąż zachorował...Nadałałam mu leków i poszedł na służbę...:-
Kawkę muszę sobie zrobić i zupkę wstawić.
Miłego dnia życzę;-)