reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam się po krótkiej nieobecności;-)
Ale mam soki już narobione na zimę:-D

Ja tez nie mam weny do pisania..wczoraj dowiedzialam sie ze moja mama prawdopodobnie ma raka, ma straszne bole brzucha, chudnie, zle sie czuje, na podbrzuszu wyczuwa reka guz :no::-( W czwartek ma kolanoskopie i tomografie, jak to uslyszalam to mi sie wszystkiego odechcialo..nie wyobrazam sobie co bedzie jak to rzeczywiscie to najgorsze nie wiem co my zrobimy :-( Blagam trzymajcie kciuki aby to bylo cos lagodnego, nasze czerwcowkowe kciuki maja magiczna moc..
Trzymaj się!!!Będzie dobrze!

cześć,
dziewczyny ja tylko na chwilę z prośbą do Was o trzymanie kciuków za jutrzejszą rozprawę!!!!
Kciuki będą jutro zaciśnięte,daj znać co i jak:tak:
hej:)jestem u nas nie ciekawie ale nie bede sie rozpisywac..Gaja juz doszła do siebie a 29 jedziemy na rezonans:(Uwazajcie na głowy dzieciaczków;)
o to już wszystko wiem.:zawstydzona/y:
witajcie dziewczyny kochane

u nas nocka ok,tylko 3 razy do niego wstawałam, teraz lezy i marudzi, bardzo goraczkuje, caly czas na lekach przeciwgoraczkowych, bo inaczej to tylko lezy i jęczy-straszny widok
dzis jest 3dzien od momentu w ktorym zaczal brac antybiotyk, wiec mam nadzieje ze wreszcie sie poprawi,dziekuje Wam ze jestescie
ZDRÓWKA ZDRÓWKA ZDRÓWKA!!!!
MIMI URODZIŁA!!!!!!!!!!!!!!

Mimi GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z nowości u nas to udało nam się odsmoczkowac Majusie i nie sądziłam, że nam tak łatwo to pójdzie:szok::szok: w zasadzie zajęło nam to jeden dzień, w pierwszą noc zanim zasnęła płakała 15 minut, pierwsze dzienne spanie płacz 10 minut, a wczoraj wieczorem zasnęła w ogóle bez płaczu:-) szykowałam się na jakąś tygodniowa batalię z płaczem a tu widać smoczek nie był jej tak potrzebny ;-)

iwwka - piękny spadek wagi, jakaś szczególna dieta?

Brawo dla Majeczki!!!

A dieta???Żadna,tzn po mojemu:-D:-D:-D Mniej żreć:-D:-D:-D:-D
Ja na innych dietach nie mogę się utrzymać:no:
iiwka 7,5kg:szok: Gratulacje:tak:
[
Dzięki;-) Mam tylko problem z ubraniami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Alan śpi ja chciałam nadrobić co u was-udało mi się.:-):-):-)
Wczoraj wieczorem wróciliśmy:tak:
Mąż zachorował...Nadałałam mu leków i poszedł na służbę...:-:)-:)-(
Kawkę muszę sobie zrobić i zupkę wstawić.
Miłego dnia życzę;-)

reklama
Koriander- łzy napływają do oczu, Kochana- przytulam Cię bardzo bardzo mocno, mam wielką nadzieję, że to łagodny guzek i nic złego się nie stanie! Jestem z Wami!!!!
Mimi- moje gratulacje!!!! Wspaniała wiadomość! Wracaj do sił i ciesz się Maleństwem!
W nocy wrócilismy z Warszawy, koncert bardzo udany, sala pełna, owacje na stojąco, szkoda, że nikt znajomy nie przyszedł :-(

Gosiak "szczeka" od kilku dni, trzeba będzie chyba się wybrać do lekarza :-(

Cześć!
co za wiadomości nie mogą być tylko same dobre?
Korainder trzymam kciuki a czerwcowe zawsze pomagają :tak:
mimi jeszcze raz gratki
nadika tylko spokojnie a będzie dobrze
olavip i co urlopu żadnego nie dostanie czy trochę przesunęli?
Kasiulka mój Michał też czasami zgrzyta ale też słyszałam że jeśli podczas snu to może oznaczać lambrię a tak sporadycznie to jak pisała koriander nic strasznego
julia zaglądaj i pisz częściej czemu mamy cię nie przyjąć?
zyraffka biedny Lukaszek mój Michał też zasmarkany nadal a maruda że brak słów nie Mówiąc już o nockach:no:
lena chorą zaszczepili?szok!a jak Gaja ?lepiej?

mam chwilę bo tesciowa zabrała Natanka do siebie to troszkę poczytałam co u Was,
Dziękuję ze bedziecie trzymać kciuki, ja własnie przed chwilą połknęłam relanium bo nie mogę dać juz rady tak mnie stres zżera, zawsze słabo radziłam sobie ze stresem..
julia witaj i pisz z nami jak najczęściej!
olavip no to wspólczuje że mąz nie ma urlopu, a może później dostanie??
zyrraffka biedny Łukaszek:( dużo zdrówka dla niego!!!! Trzymajcie się !! to pewnie ten nieszczesny żłobek go tak załatwił ;/
korianderko przytulam mocno i wspólczuje ;/ kciuki zaciskam aby okazało się że to nie będzie groźne!!!
lenaDTR zadziwia mnie waga Gai :) nie wiem kiedy moja kruszynka dojdzie do takiej wagi. A na co ją szczepili?? My mamy za m-c ostatnią dawkę 5w1 i chyba też zaszczepie na pneumo bo jeszcze nie szczepiłam. Orientujesz sie czy można te dwie szczepionki w jednym dniu??
emalia no własnie gdzie się podziewasz?? wiem że zaglądasz :) jak znajdziesz chwilke to napisz chociaż "cześć" :))
Kasiulka nie zauważyłam by Natan zgrzytał
iiwka pięknie waga spada, gratulacje!! ja na szczescie nie mam tego problemu i jeszcze nigdy w życiu sie nie odchudzałam :)
kajdusia super że koncert udany, aż mi głupio po takim czasie na forum zapytać co grywasz za koncerty?? chyba nigdy nie doczytałam czy śpiewasz czy grasz??co za muza?? Zdrówka dla Gosiaczka!!
gosiagro gratuluje sukcesów z odstawieniem smoka!! my na szczescie pozbylismy się smoka jak Natan miał 8 m-cy :)) sam odrzucił:))

mam chwilę bo tesciowa zabrała Natanka do siebie to troszkę poczytałam co u Was,
Dziękuję ze bedziecie trzymać kciuki, ja własnie przed chwilą połknęłam relanium bo nie mogę dać juz rady tak mnie stres zżera, zawsze słabo radziłam sobie ze stresem..
julia witaj i pisz z nami jak najczęściej!
olavip no to wspólczuje że mąz nie ma urlopu, a może później dostanie??
zyrraffka biedny Łukaszek:( dużo zdrówka dla niego!!!! Trzymajcie się !! to pewnie ten nieszczesny żłobek go tak załatwił ;/
korianderko przytulam mocno i wspólczuje ;/ kciuki zaciskam aby okazało się że to nie będzie groźne!!!
lenaDTR zadziwia mnie waga Gai :) nie wiem kiedy moja kruszynka dojdzie do takiej wagi. A na co ją szczepili?? My mamy za m-c ostatnią dawkę 5w1 i chyba też zaszczepie na pneumo bo jeszcze nie szczepiłam. Orientujesz sie czy można te dwie szczepionki w jednym dniu??
emalia no własnie gdzie się podziewasz?? wiem że zaglądasz :) jak znajdziesz chwilke to napisz chociaż "cześć" :))
Kasiulka nie zauważyłam by Natan zgrzytał
iiwka pięknie waga spada, gratulacje!! ja na szczescie nie mam tego problemu i jeszcze nigdy w życiu sie nie odchudzałam :)
kajdusia super że koncert udany, aż mi głupio po takim czasie na forum zapytać co grywasz za koncerty?? chyba nigdy nie doczytałam czy śpiewasz czy grasz??co za muza?? Zdrówka dla Gosiaczka!!
gosiagro gratuluje sukcesów z odstawieniem smoka!! my na szczescie pozbylismy się smoka jak Natan miał 8 m-cy :)) sam odrzucił:))

tak ja własnie szczepiłam 2 szczepionki w jednym dniu:)Powtórka pneumo i skojarzone 400 zł:(

NADIKA kciuki zacisniete!!!!
Żyraffka współczucia my własnie wróciliśmy ze szczepienia i Gaja wazy 12,9 i 81 cm długa mimo kataru ja zaszczepili!!

Korandier współczuję....mama to największy skarb!!

Kasiulka a dlaczego zgrzyta....to chyba nie jest ok??
Emalia gdzie jestes??
ale duzo lasek nie ma;(

Zgrzyta bo jej się to podoba, że jakiś dźwięk wydaje a mnie to przyprawia o ból zebów ;-)

Czytałam po necie, niby to normalne w czasie jak wychodza ząbki.

Hania waży 9200 :-)

cześc dziewczyny

Mimi wielkie gratulację. Zdrówka dla Oleński i dla ciebie :)

Koriander- zdrówka dla mamy,trzeba być dobrej myśli że to nic poważnego. Co do fryzury Ignasia to z tyłu mu troche odrosły i znowu się kręcą ale z przodu ma króciutkie

Żyrafka- bieny Łukaszek, mam nadzieję że szybko wydobrzeje, dostał antybiotyki???
kajdusia- zdrówka dla Gosi, chetnie kiedyś poszłabym na twój koncert :)

T. pojechał na tydzień w delegację a ja zostałam z Ignasiem i dzisiaj od południa ma gorączkę :( i lekki katarek :( straszna lipa samemu z chorym dzieckiem. Jeśli temp. będzie się utrzymaywać to jutro idę do lekarza.
Za tydzien mamy mieć szczepienie ale pewnie będziemy musieli przełożyć. Nie wiem ile Ignas waży ale w lipcu miał 9 kg i chyba zbyt wiele nie przytył

Ostatnia edycja:
Siadam z pierwszą kaweczką bo wstaliśmy dzisiaj o 8 !!!! I od razu na spacerek bo chciąłam wykorzystać słoneczko jeszcze przed zachmurzeniem które niestety już do nas dotarło nawet z kilkoma grzmotami po drodze. I czuje że to nie koniec na dzisiaj. Poalataliśmy po podwórku , poszlismy do sklepieku i na spacerek i o 11:30 dziecko padło i śpi:) A ja zupkie :p zrobiłam kalafioresowo-brokułową i zasiadłam z kawką do bb ponadrabiac weekend:)

Gosia- Kochana gratulacje dla Majeczki bezsmoczkowej:):*
Iwwka- gratuleszonsy!!! Ja od poczatku lipca 9kg schudłam:) Zdrówka dla Małża! a jak tam Twoje "smutki" Kochana ? Lepiej już?
Kajdusiu- Moja Kochana najmocniej Cię przepraszam ale w sobotę na szybkiego musielismy się udac do Wawy do siostrzycy mojej i dopiero wróciliśmy wczoraj wieczorkiem. Bardzo chciałam być a przede wszystkim z Wami się zobaczyć:(:(:(
Nadika - Kochana przytulam i trzymam kciuki I nie relanium tylko Kalms! Wytonuje ale nie uśpi :) Trzymam kciuki na pewno bedzie dobrze!!!!!!!
Kasiulka - Jas zgrzytał jakoś jak miał tylko 4 zeby i teraz nie zgrzyta:)
Lena- zdrówka dla Gai! A dlaczego Kochana dałaś ją zaszczepic z katarkiem? Ja to przeczulona na tym punkcie jestem jak nie wiem.... A jak rehabilitacja idzie? Jest poprawa????
OlaVip- Kurczaki Wy to macie z tą jego pracą .... Kochana buziak i nie denerwuj się bo Ci nie wolno!:):):)Buziak w brzucho:) A jak Jagódka?
Mama Kubulki- Jak Kubuś sie ma??? Lepiej juz troszke? Dawałas mu ten talerzyk z czosnkiem koło łózeczka?.
Klementinko- Jak sie masz?>??? I co w końcu upichciła z tej dyni aaaa?
Lizia- Jak Chorowitkowa Rodzinka????
Zyrafciu- Trzymaj się Kochana!!!!! Zdróweczka dla Łukaszka!!!!!!!
Dorotka- Zdróweczka dla Ignasia!!!! I dużo siły Dasz radę na pewno:) Tydzień szybko zleci
Emalia- Gdzie jesteś hę? Pewnie coś , gdzieś jakiś cement mieszasz :) Albo gotujesz obiad hehehe:) Jak remont ?
Asencja- Jak sobie dajesz rade Kochana ??? Myslę że już jest lżej ??? Jak Michaś się ma?

Jestem jestem kochane. Nie wyrabiam się z czasem. Trochę Was podczytuję ale nie mam nawet jak odpisać.
Jasiek łobuzuje ,że szok. Muszę mięć oczy wszędzie. Pomysły ma coraz ciekawsze.Remont dalej się ciągnie. W sobotę zaczeliśmy kłaść blache. Łązienki dalej nie mam ( tylko kibelek) Końca nie widać. :( Jestem już zmęczona......

Lenka- jak Gajeczka moja kochana?
Mi-mi_ najserdeczniejsze gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze ,że będę ciącią , bo nie wiem czy sama bym się na szkrabka nie zdecydowała :)
Koriander- oby to był fałszywy alarm. Jestem z Wami.
Iza- jak tam elewacja ;)
Kajdusia- zdrówka dla Gosiaczka
Nadika- kochana trzymam bardzo mocno bo mnie to czeka 29-ego, i rozumiem co czujesz. Jak też już mam stresa. Jestem z Tobą :*
Kasiulka- Jasiek też miał taki okres ,że zgrzytał, ale już mu przeszło.
Gosia- brawo dla Majusi.!!!! Ja na razie nawet nie próbuję, za bardzo jestem zmęczona żeby jeszcze z małym walczyć. Poczekam aż się remont skończy :)

Aniu- najlepsze życzonka urodzinowe rówieśniczko. Wszystkiego naj kochana.

reklama
hej jestem..... no dostanie urlop tylko od przyszłego tygodnia, podobno..... ale to się okaże.....
Perciu - Jagódka ok...dzięki za troskę..coraz bardziej dokazuję,ale z tego co czytam to z bb to największy łobuz chyba...ona jest nie do ogarnięcia!
Koriander - Kochana tak mi przykro....takie sytuacje są tak straszne..trzymajcie się bądźcie pełni nadziei.....
Zyrafka - zdrówka dla Łukaszka!
nadika - kciuki trzymam!
Lena - ja cały czas myślę nad tym co Wam się stało...znaczy Gajeczce...aby to prześwietlenie było oki!

Do góry