reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

tak właśnie karolina1978 Ozi = Oskar :tak:

a dziewczynka miała być Oliwka ale nic z tego nie wyszło :(

ale przerwałam passe na dziewczynki w mojej rodzinie w końcu:rofl2: -> moja mam jest załamana bo stwiedziła ,że chlopca się inaczej "obsługuje" co kolwiek to znaczy!!

O to typy miałaś takie jak ja, z tym że ja juz Olke mam, a marzył mi się Oskarek...no nic...może za 3 razem :-)
A z tą adopcją to odważna jesteś.

reklama
narazie zobaczę jak to jest być mamą dla 1 maluszka!! chciałabym bardzo adoptować ale od małego chyba bo nie wiem czy dałabym rade starsze dziecko wychować które ma swoje nawyki...

moj młodszy o 4 lata ale ja sie dobrze konserwuje!!

Uploaded with ImageShack.us

Mi się zawsze staruchy podobały, a mój jest tylko 4lata starszy ode mnie:-D
Kręcą mnie dojrzali i mężowi powiedziałam że jest za smarkaty do mnie haha to powiedział że trzeba było sobie wziąść "dziadka z kryczką"

Ja tez albo spirale ,albo implant.Juz rozmawialam z ginka i najpierw mi da tabletki na trzy miechy z tym samym skladem hormonalnym co implant.Zeby zobaczyc jak sie bede czula.
Tylko cena mi sie nie podoba ,bo tutaj 300 euro.

kurcze sporo sobie zycza :/

Ja tam chce adoptować kolejne dzieci- dziecko :) pomimo że czuje się świetnie w ciązy i zapindalam jak motorek jakoś 9msc z brzucholem mi nie leżyy. jest tyle biednych dzieciaków w domu dziecka, tylko moj mąż nie chce sie za badzo zgodzic na taką opcje . zobaczymy po pierwszym bąbelku może go urobie.

pewnie to mega ciężka praca - wychowanie dziecka ale ile daje satysfakcji!!

moj bardzo chce adoptowac nastepne dziecko :) ja nie mam nic przeciwko , a jak wyjdzie to sie zobaczy

ja chyba nie bede sie zabezpieczac po .. znaczy najwyzej gumki :) jeszcze sama nie wiem , bo niby nie chce duzej roznicy wieku miedzy dziecmi , a z drugiej teraz moze mi sie tak wydaje , a po bede miala dosc hehe

Fato ladne zdjecie. jakie masz korzenie? faktycznie wygladasz bardzo egzotycznie ;-)

z adopcja to bardzo odwazna decyzja! ja chyba bym sie nie odwazyla.
a co do mlodszych to mozna ich troche urobic, zwlaszcza jak sie szybko zacznie :-) choc moj latwego charakteru nie ma :sorry2::sorry2:

reklama
heheeh no mieszane opinie...
Najlepsza antykoncepcja jest brak seksu:-D:-D
Mojemu by chyba reka odpadla po tygodniu hehe

Ja nie odwazyla bym sie na adopcje. Jesli moge miec dziecko to wole miec wlasne. Przynajmniej wiedzialabym do kogo miala bym pretencje za charakter.
A pozatym mieszane dzieci mogly by ze soba rywalizowac. Bo adoptowane moglo by sie czuc mniej kochane...

Ostatnia edycja:
Do góry