Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochane oto mój mały wielki cud :-):-):-):-)
Ma aż całe 6.2 mm
Ciąża odpowiada wszelkim normom i parametrom.Wyniki badań są wzorcowe.
Żadnego Duphastonu czy Luteiny brać nie muszę.
Następna wizyta planowana za 4 tyg.
Gdyby coś mnie niepokoiło to wizyta natychmiast po telefonie do niego.:-):-)
dzialaja wlasciwie natychmiastowo ale...Dzień dobry kochane , witam was w ten chłodny środowy poranekdziś moja kolej na lekarza już nie mogę się do czekać. Po pracy na 17tą ach... jeszcze cały dzień
![]()

Na poprzedniej stronie Zuzinka pisała co brała i jej pomogło.Kuracja nie pomogła, wstałam z tak samo bolącym gardłem, katarem i kichaniem. Wzięłam jedną tabletkę rutinoskorbinu. A w pracy zimno jak cholercia, więc siedzę w płaszczu, dzieciaki też poprzeziębiane i tak się koło zatacza. Nie wiem, co mogę wziąć,żeby się pozbyć tego przeziębienia. Poratujcie, czy rutinoskorbin jest bezpieczny? Nie chcę z każdym kichnięciem latać do lekarza. Ale nie można przecież tego bagatelizować. rano byłam w kiepskiej formie i się popłakałam, chyba pierwszy raz tak mnie wzięło, mąż powiedział, że pierwszy raz coś takiego widzi, żeby ryczeć bez powodu, ale później wysłał pocieszającego smsa i się rozryczałam jeszcze bardziej.Teraz jest już lepiej, jeszcze 4 lekcje i pojadę niestety nie do domu tylko na następne szkolenie, w domu będę ok. 18 więc ciężki dzień. Chciałabym, żeby był już poniedziałek, kiedy dowiemy się, że wszystko jest w porządku!
Pozdrowienia i miłej środy!