Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też chcę już do domku ... a dziewczyny, Wam też ciężko się skupić na pracy? ja jestem strasznie rozkojarzona i nie mogę się skupić na dłużej :-(
Dziękuję za przyjęcie :-)
Dziewczyny napiszcie jakie macie objawy dotyczące brzuszka, bo mnie raczej codziennie, od czasu do czasu, przez chwilkę bolą czy kłują jajniki, odczucie podobne jak przy owulacji. Macie coś takiego?? Wiem, że macica powoli się rozciąga, tzn jej wiązadła i mogą być takie objawy. ale ja już sama nie wiem czy to normalne :-)
![]()

jak byłam w pierwszej ciązy to miałam podobne i dosyć mocne uczucie kłucia, moja ginka w Polsce mowiła jak kłuje to rośnieOj tak tak, ciężko wysiedzieć w pracy, a od paru dni ciężko w ogóle do niej wstać. Teraz to bym tylko spała, nic mi się nie chce, a du tej pory, powrót z pracy sprzątanie gotowanie i już cały dzień zleciał, a teraz myślę tylko o łóżku
Dziewczyny napiszcie jakie macie objawy dotyczące brzuszka, bo mnie raczej codziennie, od czasu do czasu, przez chwilkę bolą czy kłują jajniki, odczucie podobne jak przy owulacji. Macie coś takiego?? Wiem, że macica powoli się rozciąga, tzn jej wiązadła i mogą być takie objawy. ale ja już sama nie wiem czy to normalne :-)
![]()
więc się nie martw to nie jedyne objawy jak nas będą czekać w ciągu najbliższych miesięcy;-) grunt to nie panikować i kto to pisze hehehehe