• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie w 2012

Lelek na L4 wcześniej czy później to pójdę ponieważ pracuję w takim miejscu,że w zimę jest strasznie zimno a nie mam zamiaru się narażać a tym bardziej dziecka, ale szefowej może czasem odbić i jak się dowie nie bezpośrednio ode mnie to kto wie czy by mnie nie zwolniła wię nie wiem czy wystarczy jak jej powiem czy musi być zaświadczenie od lekarza.
Czy jak już jej powiem ustnie to jestem chroniona przed zwolnieniem?

reklama
Lelek na L4 wcześniej czy później to pójdę ponieważ pracuję w takim miejscu,że w zimę jest strasznie zimno a nie mam zamiaru się narażać a tym bardziej dziecka, ale szefowej może czasem odbić i jak się dowie nie bezpośrednio ode mnie to kto wie czy by mnie nie zwolniła wię nie wiem czy wystarczy jak jej powiem czy musi być zaświadczenie od lekarza.
Czy jak już jej powiem ustnie to jestem chroniona przed zwolnieniem?
ja bym zaswiadczenie wziela i dala

Dobry wieczór babole:-P

Anaztazja no szkoda :-( następnym razem sie uda:-). A Wy zmieniłście zdanie tz. będziecie próbować zmajstrować dzidzi? Ty zamiast sie wysyłać nad morze ty leć na pustynie

Martolinka &&&

Po biegałam z małym po dworze i sobie na robiłam . Leje sie jak z kranu i zaczęło boleć ale po dwóch nospach przeszło. Tak tak głupotę zrobiłam.

Violka to wrecz szefowej zwolnienie i powiedz, ze tez Cie to zaskoczylo ale lekarz wie co robi i juz

Bunny, Ty szalona kobieto! Zapomnialas ze mialas sie nie forsowac? Wiem, ze ciezko przy smyku ale chociaz pare dni wytrzymaj.

hejj :)

Anastazja.. ajjajaj... że ta wredna @@@ przylazła :(((

Viola ja też bym wręczyła od razu L4

Martolinka... ale masz przyspiesznie z magisterką:szok: ale to dobrze, będziesz miała z głowy :) &&& za piątek :)

Bunny!!!!!! oszczędzaj sie teraz!!!

Lelek, hahaha ja też rodziłam w skarpetkach:zawstydzona/y: i też często na noc zakładam skarpetki, bo mi szybko nóżki marzną :-D:-D a tak wogóle to o tym samym rozmawiałyśmy dzisiaj w szkole w pokoju n-lskim :-D

Iza, gapa ze mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Gratuluję podjętej decyzji w sprawie ślubu :)))

Dana, Czarodziejko :)) Dziekuję, ze o mnie pomyślałaś :)

Zjola &&& za dobre wyniki :)

Liv charakternego masz Wilka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry