reklama

Mamusie w 2012

Sorry że tym razem zawiodłam - następnym razem postaram się , zjola pomoże to może więcej niż 1 jajko zniesiemy :-D
Szukam plusów w tej całej sytuacji - będę mogła do końca wykorzystać karnet na wibrotrening - zostało mi jeszcze 10 wejść , i na limfodrenaż mam wykupiony karnet - na całe 3 wejścia :-D
Ale jak myślicie , jak wieczorem mi się rozkręci to już dzisiaj liczyć 1 dzień ? a jak dzisiaj tylko plamienia to też to się liczy jako 1 dzień? nigdy w tym nie byłam dobra :zawstydzona/y:

reklama
No wynudziłam się , wystresowałam się, napisałam 3 opisy na potrzeby pozycjonowania, popatrzyłam na widoki - teraz swoi przed oknem jeden fajny drugi z piwnym brzuchem :-D
Zaczęłam książkę czytać aż z nudów, i chyba w domu dokończę czytanie :tak:
A Ty masz tak zimno tam że w skarpetkach rodzić bedziesz ? :-D:-D:-D o matko , wyobraziłam Cie na porodówce w skarpetach :-D:-D

wiesz nie wyobrazam sobie rodzic bez skarpetek:-D moge byc sobie cala naga, ale one musza byc, a poza tym musi byc wesolo. Ostatnio skarpetki przy porodzie zdjelam jak do wanny weszlam, ale srednio w wodzie mi bylo, wiec szybko wyladowalam z powrotem do pokoju ze skarpetkami oczywiscie;-)
na sali jest kolo 25-27 stopni, ale dzieki, po porodzie i tak sie trzeslam z zimna i pod pierzyna lezalam

widoki powiadasz, u mnie bajki leca od godziny, zwariuje zaraz:-D

Ładnie , no ale skoro tak ci lepiej to i wesoło i pożytecznie :-):-)
Ja też się trzęsłam cała - myślałam że mi zimno , ale później doczytałam że to jednak dla ciała taki szok jest i tak reaguje, no ale mniejsza z tym - ważna że zimno się odczuwa - Ja pod 3 kocami leżałam i było mi zimno:-D
Lecę rowerem do domu - może już z domu coś napiszę - o ile będzie do kogo , bo widze tu jakis strajk dzisiaj :tak:

Witam kochane:)

Rozpisałyście się że hej...

Anastazja przykro z powodu @ ale fajnie że masz takie podejście trzymam &&&&&&& za następny cykl:)
Izka właśnie doczytałam że za mąż wychodzisz:) Moje gratulacje:)))

Zapisałam się dziś do gina na 27.09. Powiedzcie mi dziewczynki kiedy trzeba powiadomić pracodawcę o ciąży ? Dopiero jak dostanie się od lekarza zaświadczenia?

reklama
anastazja! no cos Ty?? ja wiem, ze sprzedajesz wycieczki ale sobie ta nad Morze Czerwone juz moglas darowac!:-D
ale wspolczuje;-)

livcia, w skarpetach, powiadasz? Ja tez rodzilam w skarpetach bo ja nawet teraz do spania zakladam:-D a poza tym wtedy w grudniu, weszlam na porodowke a tam wietrzenie na calego, ja w plaszczu siedzialam, pozniej laskawie zamkneli okno to juz tylko w koszuli i szlafroku i tak do konca porodu a pozniej trzeslam sie jeszcze ze 2 dni:-p

Viola- gratki!
a co chcesz uzyskac przez zawiadomienie pracodawcy? tzn masz taka prace, ze potrzebowalabys zmian, czy chcesz isc na L4?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry