reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Nie było mnie wczoraj już bo popołudniu grzecznie w szkole siedziałam. zapomniałam juz jak męczące jest kilkugodzinne notowanie:-D
@ jeszcze nie ma, powinien byc dzisiaj. Może przyjdzie koło południa. Ostatnio tak lubi mnie o tej porze zaskakiwać.
Anastazja że też ta paskuda znowu musiała do Ciebie przyjść. Przegoń ją miotłą albo czymś, może się wystraszy:-D
Miałam coś jeszcze napisać, ale nie pamiętam co. :zawstydzona/y:

reklama
Za godzinę do lekarza, więc trzymajcie kciuki

Qcz trzymam kciuki za wizytę:tak: mi na mdłości troszkę pomagały migdały, ale nie życzę byś miała takie jak ja, bo do 5-6 miesiąca się męczyłam:baffled:

pewnie mnie juz nie pamietacie:( pisalam z wami ale nie nadazylam- rzadko mialam okazje wchodzic. Pisze do was z wiesciami- ze najprawdopodobniej zostane czerwcowa mamusia:):) dzis zrobilam test- pozytywny- termin wychodzi na koniec maja/ poczatek czerwca. Dodam tylko ze moj synek tez jest z czerwca:) pozdrawiam

Natalia ogromne gratulacje:-) super, że tak się fasolki sypią:-)

Dzisiaj mam wizyte u ginekologa i poprosze go o l4

Mmona trzymam kciuki za wizytę i fajnie, że idziesz na L4, bo przynajmniej sobie odpoczniesz:tak:

Wizyta u lekarki jednak o 16:30, więc spokojnie wrócę z pracy i pojedziemy razem:-)

heja

:szok: martolinka to wesolej obrony w piatek:tak: i masz ode mnie "kopniaka w pupe" na szczescie, bo u mnie sie wszyscy kopali i zdali:-D

natalia ja pamietac Cie :tak:jak dla mnie przy takim cyklu termin wychodzi w moje urodziny - 3/4 czerwca:-D gratki, przy standardzie jak to lubia lekarze liczyc czyli biora cykl 28 dniowy licza jak Bunny mowi - od ostatniej miesiaczki odjac 3 miesiace dodac 7 dni. Wyjdzie Ci termin na usg;-)

Qcz, mmona kciuki trzymane

Co do skarpet to ja całą jesień i zimę noszę takie wysokie, aż do kolan i zawsze jak mnie ginek badał to miał mega ubaw:-p

zem powroce do tematu skarpet - ja do gin zawsze zakladam wlasnie takie do kolan, z paluszkami na koncu. Moje ulubione to w zeberke i cale czarne tylko paluszki kolorowe, gina ma tez wtedy zawsze dobry humor, ja przy okazji tez:-D

sie nie wyspalam dzisiaj:-p

Qcz ja również trzymam kciuki!:)
Wczoraj nie wchodziłam na forum,bo nie miałam do tego głowy,bo wizyta u ginekologa, tam martwie się o mamę,bo miała wizytę i nie wchodziłam...w poniedziałek idzie do szpitala będzie miała robione wszystkie badania raz jeszcze i podawane leki czy co tam dokładnie mi nie powiedziała...a z fasolką wszystko dobrze :) jeżeli dalej się tak będzie rozwijać to dotrwamy do końca!:)

Na razie tylko o sobie :zawstydzona/y:
odebrałam ten wynik - w końcu 30 zł poszło :-D:-D
Pierwszy raz widzę takie normy:
1,3 - 2 tydzień 16-156
2-3 tydzień 101 - 4870
3-4 tydzień 1110 - 31500
4-5 tydzień 2560 - 82300
itd.
Poza ciążą 0 - 2,7
mój wynik - 2
I teraz pytanie do znawców:-D:-D:-D czy mam się czyms martwić? Czy normalnie że nie wyszło 0 ? Zaczęłam się zastanawiac dlaczego akurat 2 a nie 0 - może ktoś wie ?:zawstydzona/y:
No dobra - teraz idę odpalić pocztę firmową i poczytam co u Was :-)

p.s. @ nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: takie jakiś lekkie plamienia różowe - czy Ja nie mogę być normalna - jak wszyscy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Na razie tylko o sobie :zawstydzona/y:
odebrałam ten wynik - w końcu 30 zł poszło :-D:-D
Pierwszy raz widzę takie normy:
1,3 - 2 tydzień 16-156
2-3 tydzień 101 - 4870
3-4 tydzień 1110 - 31500
4-5 tydzień 2560 - 82300
itd.
Poza ciążą 0 - 2,7
mój wynik - 2
I teraz pytanie do znawców:-D:-D:-D czy mam się czyms martwić? Czy normalnie że nie wyszło 0 ? Zaczęłam się zastanawiac dlaczego akurat 2 a nie 0 - może ktoś wie ?:zawstydzona/y:
No dobra - teraz idę odpalić pocztę firmową i poczytam co u Was :-)

p.s. @ nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: takie jakiś lekkie plamienia różowe - czy Ja nie mogę być normalna - jak wszyscy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

Moja Kochana..jesteś normalna:-)
Nie jestes też w ciąży...Trza sie wybrać do gina...

Miłego dnia...

No troche ruchy z rana - to dobrze :tak:
dużo wizyt dzisiaj widzę - to za wszystkie trzymam kciuki &&&&& - będzie dobrze.
mmona - pewnie że idź na l4 - Ja też takiego pracodawcę miałam, a jak wróciłam to jak dzieci - obrazili się na mnie bo ich ot tak sobie zostawiłam :-D
dana - tym razem poproszę żeby już przyszła , no bo o co chodzi ? :-( a Ja do lekarzy mam wstręt , mimo że mój gin to niezły widok - to jakoś nie mam ochoty łazić do niego :-D:-D:-D Biorę Twoją dobra ?

anastazja, albo Ci sie rozkreci, albo cos z hormonami. Beta normalna, u mnie wartosc nieciazowa waha sie od 0 do 5, to, ze masz 2 a nie 0 o niczym nie swiadczy, pozatym, ze ani nie masz raka /na szczescie/ ani w ciazy nie jestes /szkoda/

trzymaj sie rybko

anastazja, albo Ci sie rozkreci, albo cos z hormonami. Beta normalna, u mnie wartosc nieciazowa waha sie od 0 do 5, to, ze masz 2 a nie 0 o niczym nie swiadczy, pozatym, ze ani nie masz raka /na szczescie/ ani w ciazy nie jestes /szkoda/

trzymaj sie rybko

Właśnie dla mnie najważniejsze że to nie świadczy o jakiejś chorobie czy czymś takim , z tym że to nie ciąża to wczoraj się pogodziłam , aczkolwiek lekkie załamanie i mnie dopadło - no ale już nastawiliśmy się na produktywny październik - dzień w dzień :-D:-D:-D No nic może jeszcze pochodzę po schodach to mi pójdzie ta @, Ja tak sobie myślę że może mi się tak rozregulowało przez ćwiczenia, Ja - przeciwniczka sportu - nagle zaczęłam biegać , brzuszki ćwiczyć , pompki - no i jeszcze ten wibrotrening.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry