cześć DZiewczyny!
Łuki wstał dzisiaj kwadrans przed 6:-(
w kuchni nie mogę nic zrobić, nawet śniadanka bo zaraz się na mnie uwiesza czort jeden i musi wszystko widzieć i wyje dopóki go nie wezmę na rączki. Za to zjadł dzisiaj 1,5 kromki chlebka z masłem i dżemem, rekord świata:-)
teraz daje mi pilota za kjażdym razem jak jego teledysk się kończy zeby mu włączyć od nowa
chyba z nim wyjdę dzisiaj na chwilkę, bo musze zakupy zrobić bo nie będziemy mieli co jeść jutro.
Mi Amelia zasypia kolo 20 i spi tak do 8-9 wiec jestem przeszczesliwa
hej laseczki,
dzisiaj już emocje opadły, wysyłam dziś odpowiedź na pismo, które wczoraj otrzymałam i czekam na kolejny ruch z ich strony, co do mojego szefa to jeszcze nigdy w swoim zyciu nie spotkałam tak złego człowieka, tymbardziej że zna moich teściów i to nawet dzięki temu dostałam tą pracę, teście dzisiaj powiedzieli że jak bedzie trzeba to załatwia dobrego prawnika za którego zapłacą, a ja marzę tylko o tym by to wszystko jak najszybciej się skończyło, bo niedosyć że jestem chuda to teraz przez ten stres gine w oczach..
Percia dzięki za poprawę humoru) super dowcip hahaha lubię dowcipy o Bemkach bo sami takie autko mamy
a wiesz jak się robi sok z buraka??? wrzuca się granat do Bemki
)
zyraffko co do zabawek edukacyjnych to mój Natan podobnie jak Jasiek uwielbia miotłę, mopa a najbardziej odkurzacz, nieraz cały dzień musi stac na środku pokoju bo inaczej jest płacz![]()
super że Łuki dzisiaj tak ładnie zjadł sniadanko, mam podobnie też nic nie zrobie w kuchni bo Natan zaraz przy mnie i na rączki
gosia a co się stało, że aż tak źle wygladasz?? napewno przesadzasz bo ładnemu we wszystkim ładnie
julia śliczna Amelkaja przy Natanie nie mogę siedzieć przy laptopie bo zaraz się do niego dobierai nic nie mogę zrobic, no i klawiaturę też rozbiera a potem mąż się męczy by naprawiać
fajnie że masz taką sytuację że męża wypłata wystarcza, u mnie jak tylko sie uspokoi i wszystko zakończy z moim obecnym pracodawcą muszę szukać pracy bo zaczyna nam kasy brakować
Milka i jak tam prasowanko?? pewnie juz masz taka wprawę że mogłabys i u mnie poprasować)
dorotka jak dzisiaj Ignaś się czuje?? gorączkuje?? p.s jeszcze nie wiadomo czy kasę dostanę bo napewno bedą się odwoływać:/
milusia co u Ciebie i chłopaków????
Liza cudowna Trójca!!
Klementinka spóźnione ale szczere życzenia dla Ciebie!!!!
Mi takze zabradzo niepozwala na siedzenie,bo zaraz piszczy ze na kolana chce
czesc
Zyrraffko - pocieszę cie Majusia wstała dzis o 5ostatnio 6 to nasz rekord
no ale z drugiej strony wcześnie chodzi spać to raczej nie mam co liczyć na spanie do 8
dorotka - mam nadzieję, że u Ignasia lepiej
Liza - fajne łobuzy
Klementinka - jak wam wczoraj dzień minął?:-)
Kasiulka - my tez mamy ten stolik, długo leżał w kącie a teraz często do niego podchodzi puszcza sobie muzyczkę i tańczy
Jestem;-)
Sorki ale ostatnio nie mam kompletnie czasu, chłopcy są tak kręceni, że masakra!!!!wszędzie wlazą!!!wszęszie!!!na krzesło wejsć to juz pikuś, kwiatki przesadzać i podlewać soczkiem to przeciez super sprawa, a przy okazji tort torfowy..
Sie biją, sie gryzą(się milowac i całowac tez potrafią) nawet nie wyobrażacie sobie ile już mamy strat w zastawie
codziennie cos pobija!!!!
i to jeszcze trzeba znad głowy wszysko wyrzucac żeby mocniej walnelo!!!no mowię Wam!!!wsztystko z szafek powywalaja i sami tam wchodzą
piekarnik, pralka sedes to ich ulubione rozrywkinie słuchaja sie, juz nie wiem jak ja mam do nich dotrzec że nie mozna....
nawet listwy od paneli mi wyrwali
pufy musialam wyniesc z pokoju bo se wchodzili i z nich skakali...!!!
łozeczko turystyczne we 2 sobie odstawiaja i sie do okoła ganiaja
juz ja nie wiem czy płakac czy sie smiać
![]()
mam propozycje pracy, ale nie moge jej przyjac bo nie zostawie ich dla mamy, bo to zbyt ciezko jej by było, zeby ich dopilnowac to by bylo trzeba co najmniej 2 osób...na podwórko z nimi nie moge tez wyjsc bo jeden uciekka w jedna strone, a drógi w inna:/jakis obłęd, do kiedy dzieci sa tak żywiołowe???kurde i to az dwie sztuki
aj
MIMI OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem czy dobrze zrozumiałam bo szybko czytałam, ale wszystkiego naj naj dla klementkinki i Koriander z okazji urodzin??
koriander Kochanie jejku oby okazało się ze to tylko blędne przepuszczenia!!!!Mam nadzieję ze Twoja mamusia jest zdrowa!!!!!!!!!!!trzymam mocno kciuki!!I pisz jak tylko będziesz cos wiedziała
Żyrafka,Sealat, mam Kubusiakurcze juz widzę jak wygląda żłobkowe zycie malucha i mi sie odechcialotym bardziej że u mnie 2...zyczę Wam duzo cierpliwosci i zdrówka dla maluszkow!!!
Perfekciu Pan Jan jak zwykle uroczy:-) Ty mi nic nie mów o szczotkach itp...bo u nas to tez idzie w ruch...
Juliaamelka śliczna dziewczynka;-)
Karis78 gratuluje zafasolkowania!!!!!!!
Nadika oby wszystko poszło po twojej mysli, domyslam się ile Cie to kosztuje...mam nadzieje ze i za mnie nie bedziecie musialy niedlugo trzymać kciuków...aj...życie
Asnecja Kochana jak se radzisz??jak malutki???Krystianek nie zazdrosny??
Gosiagro Pokazuj sie nam kochana, a jeśli fryzurka się nie podoba to moze jakies poprawki sama nanies??może zmiana koloru czy cos takiego??Jak Majusia dalej bez smoczka??
Milka kurcze zapomniałam o co dokładnie pytałas, o Hemoglobinę??jesli tak to u nas 13,1 i 14,2 jakiś czas temu było
tyle przeczytałam str że nie wiem czy wszystkim odpisalam, jesli kogos pominęłam to< przeprasza>
Podziwiam cieJa z jedna czasami nie daje rady hehe,amelia zrobila sie taka opiszczana ze mam doSC!!!! moze macie jakies rady na piszczenie??pomozcie do tego jest taka nerwusiata ze szok;/
Witajcie,
Mi_mi przede wszystkim dla Was ogromne gratulacje!! Doczekałaś się w końcu, niech mała Oleńka rośnie zdrowo
lena my pod koniec października szczepimy ostatnie pneumo oraz skojarzona.
koriandertrzymam kciuki za mamę...
karis gratulacje!! Super!
Klementinko spóźnione życzenia urodzinowe! Wszystkiego najlepszego
nadika w sumie 1100zł?? A jeżeli byś dostawała pieniądze z ZUS to nie byłoby to dużo więcej?
gosiagro pewnie jest świetnie, ale ty patrzysz w złe lustro!
Gratuluję oduczenia od smoczka! Chyba też muszę się za to wziąć
Wróciliśmy w nocy. Jesteśmy bardzo zadowoleni i wypoczęciPotem napiszę coś więcej o ile chcecie;-)
Moge wiedziec gdzie byliscie? my palnujemy na przyszly rok sie wybrac,i mam nadzieje ze zlote rady dostaniemy bo ja jestem ciemna w tym temacie
zdec-ale suuuper!!! widać,że zadowoleni!! Natalka prześliczna a Ty to laska jak się patrzy:-)
co do szczebelek to mam wyjęte w dzień, w nocy jakoś się cykam....
ej a ja mam pyt... jakie pieluchy noszą wasze dzieciaczki??? 4 czy już 5?
Ja zakladam Meli 5 poniewaz tak jak juz pisalyscie wbijaja jej sie w boczkach,wazy ponad 12 kg i tak nam dobrzemysle sobie zeby kupic pieluchomajtki z Pampersa widzialam ale martwi mnie ze jak zrobi kupke to ciezko bedzie ze sprzatnieciem hehe
My problemu ze szczebelkami niemamy poniewaz ma wielkie loze ktore dzieli z rodzicamiale no coz nauczylismy,nasz loze ma 180cm a wyobrazcie sobie ze tak sie rozpychala ze ktores z nas zdezerterowalo i poszlo spac dosalonu,wiec sie wkurzylismy odkrecilam bok lozeczka przystawilam do loza,i zobaczymy w wekeend jak P. wroci do domku
narazie jest ok nie protestuje zeby tam spac...klade sie przy lozeczku ze nawet niemoze latac..i ladnie tam zasypia
ale sie dzisiaj rozpisalam;p
Ostatnia edycja: