reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

jestem już :)
już się lepiej czuję :)
ukochany wrócił z pracy, zjedliśmy obiad i poszedł się wykąpać,bo wieczorem idzie na chłopskie urodziny do swojego kuzyna, idą do jakiegoś baru. a co będę mu bronić? jutro pobędziemy za to razem i mam to gdzieś czy będzie miał kaca czy nie ;)
a ja zostanę w domu i będę czytać o ciąży bliźniaczej. a jak się wy czujecie...kurcze poszłam jeszcze raz do sklepu i babka chciała mnie oszukać o 30 zł[!] a ja do niej " 3 dychy jeszcze mi się należą " a ona,że nie dobrze przecież wydałam to jak do niej powiedziałam sprawdź kłamczucho kasę to od razu się znalazły :/

To nie dobra Pani.
Ja wczoraj odkryłam , że firma telekomunikacyjna od paru miesięcy pobierała nam podwójnie opłaty. Szok. Nigdy nie sprawdzałam na wyciągu stałych zleceń, wczoraj coś mnie tkneło .
Trzeba uważać, a teraz każdy grosz się liczy, bo bliźniaki nadchodzą.

reklama
Ami cos własnie strzeliło w pachwinie, byłam z Franem przed domem i myslałam ze nie dojde taki ból, dżizasssssssssssssssssss.
Rzeczywiscie ciąza bliznaicza do tej pojedynczej nijak sie nie równa.

Zaczynam bac sie porodu:zawstydzona/y:dydydydyydydydy

Normalne,że się boisz ;) a lada chwila możesz zacząć rodzić ;)
Ważne są pieniądze mimo iż Daniel ma dobrą pracę tzn. jest informatykiem w dużej firmie i 2 mniejszych - czasami i zarabia sporo to i tak pieniądze się liczą i to bardzo,bo każdy grosz jest potrzebny, jak ja pracowałam to zarabiałam różnie zależało od miesiąca,ale na razie na zwolnieniu jestem :/ a w sklepach coraz częściej się zdarza,że chcą oszukać.

a ceny zaporowe, np buty dla dzieci aaaaaaaaaaaaahahahaha masakra, jutro mnie czeka własnie ta wątpliwa przyjemnosc pozbycia sie kilku stówek, musze kupic Franiowi buty zimowe moze jakies spodnie itp
Dlatego teraz z blizniakami nie oszalałam jak przy Franku i kombinezony kupie uzywane bo nowy w H&M kosztuje 130pln-taki 0-3mca

Dziewczyny, jak jest teraz w Polsce na zwolnieniu, czy ja dobrze kojarze , że płacą 90 % pensji??
U mnie jest określona kwota na tydzień, nawet na waciki nie starcza :-D.

reklama
mnie też czeka zakup zimowych butków dla młodej....
byłyśmy na spacerku po 3 minutach wróciłyśmy do domu,jakoś nie pewnie się poczułam i będę leżeć tak mi słabo troszkę...najgorzej mała pół godziny ubierania i powrót do domu błyskawiczny :-(

Do góry