Hehehe, mój maz pracował w Eurobanku i mam tam full znajomych, zreszta istnieje taka opcja ze moze tam wróci, a wczesniej pracowalismy w Citibanku, a potem ja poszłam do Pekao s.a brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.ehh.. Wy tu o sexie a nam lekarz nakazał w celibacie żyć, mam nadzieję że wkrótce dostanę zielone światło, bo już mam sny sprośne takie
Dziewczyny, ale to rodzinne to trzeba mieć b. niskie przychody, tak? My też zamierzaliśmy dokupić to dodatkowe ubezp. ale tak szybko zaszłam w ciążę że nie zdążyliśmy i tylko becikowe dostaniemy
malygosiak - dostać miejsce w żłobku publ. to też nie lada wyczyn. Masz rację że polityką prorodzinną to lipa u nas jest straszna.
karola79, walawenderki - no to siedziałyśmy po uszach w branży finansowejJa pracowałam kilka lat w eurobanku. Karola - to jak urodzisz bliźniaki to będziesz nam kręciła reportaże instruktazowe jak sobie poradzić z dwójką (a wlaściwie to z trójką) dzieci na raz :-)
pacynka - u mnie na zdjęciu z I usg to ja dojrzałam trzy pęcherzykiale to było takie zaciemnienie, bo trzeciego tam oczywiście nie było. W sumie to Twoja fasolka jest jakby w takim dużo większym kóleczku a ten prawy pęcherzyk jest poza tym kólkiem.. hmm.. U mni to te dwa pęcherzyki były bardzo blisko siebie..
Tossa - no siara jak nica nie wiem czy to ma wpływ.. chyba raczej nie.
magicworld - nooo.. mój mąż tak jak Twój to pasjonat.Jeszcze rok temu pracował jako programista, później w innej firmie zaproponowali mu aby przejął dział IT i trochę teraz mniej teraz kodów klepie, nad czym czasami ubolewa
Ciekawe jaką płeć będą miały Wasze dzieci, bo wśród znajomych inf. męża same dziewczynki się rodzą.
Palinka24 - może właćz jakiś nudny film to może z nudów zaśniesz ;-)
Eurobank, dzizas co za czasy, a dawno tam pracowałas? pamietam jak dymał do Wrocławia hahah, moja bratowa dalej tam pracuje