Miku tak właśnie ok. 2 roku zaczął mieć kłopot z podnóżkiem.
Wiosną musiałam gdzieś iść z nim pilnie. Lało niemiłosiernie a do Haucka mam folie wszystkie, no i koła duże a potoki były na ulicach. Wsadziłam go-wszytko ok. Zasuwam budkę a ta go w głowę uwiera

Jak jeszcze folią okryłam wszytko, to Miku siedział wychylony do przodu, jakiś taki jak szprot w puszce.
No, ale to był marzec, więc to kawał chłopa-prawie 3 latek.
Pechowe to było wyjście, bo zepsułam zawieszenie wtedy. Ja nigdy tego wózka nie podbijałam tylko wjeżdżałam taranem. To jest taki terenowiec, ma takie zawieszenie jak w jeepach-koła mu się podnosiły niezależnie od siebie.
Tu na zdjęciu Hauck traxx tylko model marlin, mój jest jak to mówi Miku " taki sam tylko inny". Idea ta sama
Zobacz załącznik 393999
Jakbym mogła mieć "wózków jak psów" ( choć psa nie mam żadnego

)
to bym chciała
1. x landera xa
Zobacz załącznik 394000
2 .Quinny buzz
Zobacz załącznik 394001
i jeszcze by się tam kilka wózków znalazło.
Jeśli chodzi o mój aktualny zakres zainteresowań to powiedzenie, że cudów nie ma jest zbyt subtelne. Generalnie podobają mi się spacerówki ale chciałabym mieć coś z gondola twardą. Chciałabym, żeby siedziska były przodem do mamy a potem normalne ale nie chcę przekładnej rączki tylko siedziska. Bądź tu mądry. Prosty sposób- dziś 50 baniek do wygrania w totka i zmieniam wózki jak leci. Co miesiąc.
1.
Baby Jogger City Select DOUBLE
2.
Peg Perego
3.
Kolcraft Duo
4.
Baby Jogger City mini double + dodatkowe
zdjęcie +
jeszcze;-)
5.
JUMPER DUO
wróblik easywalker jest fajny, żeby się czepić czegoś to wagi, ceny i daszek mógłby mieć większy.