reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nasze zakupy

Pola śliczne ciuszki :)
Maryś zgadzam się z Tobą w 100% że nie ma sensu kupować dużo na rozmiar 56 i 62 :) tym bardziej że każdy jak do Was przyjdzie odwiedzić Maleństwo to na bank coś dla niego przyniesie :)

reklama
Pola- ale cudenka :-) Kupowalas na Allegro u jakiegos jednego sprzedawcy? Mozesz podac namiary? ;-)
Fiona- bardzo ladne zakupy :-)

A to moje najnowsze zakupy :-)

Załączniki

• n1.jpg
    n1.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 46
  • n2.jpg
    n2.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 41
  • n3.jpg
    n3.jpg
    50,1 KB · Wyświetleń: 43
  • n4.jpg
    n4.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 41
  • n5.jpg
    n5.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 45
  • n6.jpg
    n6.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 48
  • n7.jpg
    n7.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Meliska, nie ma sprawy. Bodziaki wszystkie u minimundo: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A pajace i półśpiochy w Justinex: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Pierwszy raz zakupy robiłam u jednego i u drugiego, zobaczymy ile trzeba będzie czekać na przesyłkę...

O mamo, dziewczyny... Byłam teraz w aptece i po drodze miałam Smyka: dokupiłam śpioszki bawełniane z welurkową bluzeczką w komplecie, półśpiochy bawełniane i ciepłą welurkową bluzę z kapturem. Zakładam, że teściowa dowiezie jeszcze co nieco, dlatego ogłaszam absolutny koniec wydawania kasy na ciuszki!!! Poszło już na to osiem stówek :/ gdzie? jak? kiedy?
Obiecuję sobie, że przejrzę garderobę małej dopiero tuż przed porodem i ewentualnie domówię/kupię to czego brakuje, a co jest niezbędne!

piękne ciuszki :) ale tak się właśnie zastanawiam... a jeśli na kolejnym usg z dziewczynki nagle zrobi się chłopiec? :D i co z tymi różowymi sukieneczkami będzie? albo odwrotnie :D różnie to bywa,poszperałam trochę w necie i z tego co wyczytałam takich pomyłek jest pełno :)

Aninaa, spokojnie, raczej z dziewczynki chłopca nie zrobi. Takie mam wrażenie, że to głównie chłopcy okazują się dziewczynkami - bo się np pępowina pokazała nie tam gdzie trzeba. Czytałam kilka for i nie wiem czy kiedykolwiek trafiłam na to, że któraś mama mówiła, że np z Ani zrobił się Maciuś:)

Chyba, że się mylę i wśród styczniówek tak było a ja jestem gapa i nie wczytałam się :)

reklama
u myszki było coś podobnego :) z dziewczynki zrobił się chłopiec,ale nie wiem w jakim tygodniu była stwierdzona płeć więc lepiej jak myszka się wypowie sama :)
a to że przez całą ciążę zakładano że będzie dziewczynka,a urodził się chłopiec to pełno takich "informacji" w sieci. odwrotnie zresztą też:)

Do góry