Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
U nas też dzisiaj lato, jednak Hania niestety od rana z wielkim katarem :-(
Pozdrawiamy i życzymy miłego weekendu
Pozdrawiamy i życzymy miłego weekendu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) Jesteście niezastąpione...cmok, cmok...
Ale czytam w miarę regularnie
Tyle że czasem hurtowo kilka dni i z odpisywaniem różnie. U nas w porządku, Igula to czlowiek-demolka, w domu wszystko rozwala, jak widzę dzieciaczki grzecznie siedzące w wózkach na zakupach to zazdroszczę. W tym wielkim sklepowym to jeszcze w miarę posiedzi ale tez nie za długo, poza tym ... ma 16 zęboli i niezły charakterek, wtajemniczeni mówią że to charakterek po mamusi
No i nadal idealnie podobna do taty:-) Mam nadzieję że uda mi się jakoś wstrzelić w forum mimo ograniczonych możliwości...póki co pokażę mojego Igulca na zamkniętym;-)Dzień dobry! Jeszcze raz dziękuję za dobre rady... od poniedziałku biorę się za naukę usypiania, a teraz stopniowo walczymy ze smoczkiem... w dzień nie dostaje, tylko na drzemkę i na noc...
Gosiagro i Lencja - usypianie Damisia polega na tym że kładę się z nim w moim łóżku i wystarczy że z nim leżę to zaśnie moment, i przekładam do do łóżeczka... natomiast między 12 a 2 w nocy, ktoś mówi ejjj i ciągnie mnie za koszule żebym go wzięła do siebie... ehhh... to jest męczące, bo jak już śpi ze mną to nie mogę się wyspać bo tak się wierci i kopie mnie...
Lencja - gratuluję chodzącej i czarującej Nelcibuziaczki dla niej
Miłego weekendu kochane, my jedziemy na działeczkę!!!![]()