reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

Jak szłam do lekarza po raz drugi też się denerwowałam, ale właściwie dopiero, gdy robił mi usg i nic się nie odzywał, ani nie pokazał nic na ekranie, który był odwrócony. Staram się nie nakręcać, chociaż zastanawiam się np kiedy objawy się nie objawiają :-) to że cały czas się nie stresuje nie znaczy, że się nie przejmuję, ale wiem, że pozytywne myślenie zdziała więcej niż nerwy. My kobiety pewnie chciałybyśmy do lekarza chodzić raz w tygodniu, żeby się upewniać, że wszystko ok, ale wtedy byśmy pewnie popadły w paranoję.
Właśnie objadłam się sałatka owocową - polecam jako wieczorna przekąska :-):-):-)

reklama
annte, ja to bym mogła chodzic codziennie, albo i dwa razy dziennie:)
suzi, ja mam nadzieje ze od teraz tylko banan bedzie goscił na Twojej buzi:)

SUZI - jesteś wielka!!!! a dla tych, którzy nie wiedzą, o co bee, powiem, że Suzi nauczyła mnie wstawiać suwaczki:) mnie - głupolka:) dziękuję:)

A ja wlaśnie zjadłam kalafiorka bo tak mi sie chcialo;/ z masełkiem i buleczką:) Mniammmm:)
Zaneta i jak radzisz sobie?

wcześniej też tak próbowałam, ale musiałam zły kod kopiować:) taki ze mnie ciemniaczek:) jeszcze raz dziękuję:)

ja czekam nadal na pierwsze usg... i doczekać się nie mogę!!

wcześniej też tak próbowałam, ale musiałam zły kod kopiować:) taki ze mnie ciemniaczek:) jeszcze raz dziękuję:)

ja czekam nadal na pierwsze usg... i doczekać się nie mogę!!
No widzisz kochana:) Wiara czyni cuda :-D wiedziałam że dasz radę :tak:

Oj ja bym byla za tym usg :-D leżała bym caly czas z rozstawionymi nogami ;-)

reklama
Do góry